'Alias Grace'-actrice Samantha Weinstein (28) overleden

'Alias Grace'-actrice Samantha Weinstein (28) overleden

Samantha Weinstein, de Canadese actrice die we kennen van haar rollen in Carrie (2013) en Alias Grace (2017), is overleden. Ze is slechts 28 jaar geworden.

Zeldzame vorm van kanker

Weinstein overleed 14 mei in het Princess Margaret Hospital in Toronto, Canada nadat ze in 2021 erachter kwam dat ze een zeldzame vorm van baarmoederkanker heeft. Haar familie maakt het trieste nieuws vandaag bekend op Instagram.

Na twee en een half jaar van kankerbehandeling, en een leven van jet setting over de hele wereld, het inspreken van een overvloed aan tekenfilmdieren, muziek maken, en meer weten over het leven dan de meeste mensen ooit zullen, is ze op weg naar haar volgende avontuur.

Familie Samantha Weinstein

Kindster

Weinstein begon in 2003 als kind aan haar acteercarrière met een rol in de Canadese serie The Red Green Show. Daarna kwam ze voorbij in series als The Border (2008–2010), Less Than Kind, Alias Grace (2017) en Burden of Truth (2018–2021).

Ook voor films draaide Weinstein haar rug niet om en ze schitterde naast Toni Collette in Jesus Henry Christ (2012) en was te zien als Heather in de Carrie-remake met Chloë Grace Moretz. De actrice laat haar man Michael Knutson en haar ouders en zus Sabrina Weinstein achter.

Beeld: Via depositphotos
Tekst: Bron

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

CelebritiesAlias Grace (2017)

Meer celebrities

Meer celebrities

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws