'Selling Sunset'-ster ontvangt doodsbedreigingen na drama in seizoen 6

'Selling Sunset'-ster ontvangt doodsbedreigingen na drama in seizoen 6

Fans die het zesde seizoen van Selling Sunset (2019– ) al hebben gezien, weten dat de meeste kijkers een kant hebben gekozen: sta jij achter Chrishell of heeft Nicole gelijk? Hoe dan ook, het kamp achter Chrishell laat zich nu online van zijn slechtste kant zien en Nicole wordt overladen met doodsbedreigingen.

Veel haat

Bronnen van TMZ melden dat Nicole veel haat over zich heen krijgt, tot doodsbedreigingen aan toe. "Kijk uit op straat," klinkt het. "Ik hoop dat je eerlijk sterft." Zelfs de familie van de 'nieuwe' makelaar in de Netflix-serie zou zijn uitgescholden. Nicole laat weten dat het invloed heeft op haar mentale gezondheid. Ze heeft zich teruggetroken van publieke optredens.

Selling Sunset (2019‑ )
6.5
Kijk op Netflix • De vastgoedmakelaars van de Oppenheim Group verkopen het luxeleven aan rijke kopers in Los Angeles. Er ontstaat meer drama als er een nieuwe makelaar bij het team komt.

Het drama in seizoen 6 ontstond doordat Nicole Chrishell ervan beschuldigde drie jaar geleden niets te hebben gedaan tijdens een co-listing, terwijl ze wel zou strijken met de eer. Volgens Chrishell is hier niets van waar en – doordat Stause zich na alle shit van Christine niet meer over zich heen laat lopen – sloeg terug met flinke beschuldigingen. Zo beweerde ze dat Nicole aan de drugs zit, wat niet goed viel bij de rest van de Oppenheim Group.

Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix

Chrishell reageert

Op Instagram laat Chrishell in haar Story weten dat ze hier absoluut niet van gediend is. Ondanks dat zij gelijk beweert te hebben – en dit vervolgens probeert te bewijzen met screenshots van mailverkeer tussen haar en Nicole – keurt ze de doodsbedreigingen af en roept ze 'fans' op om hiermee te stoppen. "Laten we het gezellig houden," schrijft ze.

Schermafbeelding Instagram Story Chrishell Stause
Schermafbeelding Instagram Story Chrishell Stause
Beeld: Still 'Selling Sunset' via Netflix
Tekst: Bron

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities Series Video on demand NetflixSelling Sunset (2019– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws