Opnames van tweede seizoen populaire misdaadserie 'Sleepers' gestart

Opnames van tweede seizoen populaire misdaadserie 'Sleepers' gestart

Het tweede seizoen van de populaire misdaadserie Sleepers (2022– ) is onderweg! Videoland geeft aan dat de opnames van de serie zijn gestart met een foto van niemand minder dan hoofdrolspelers Robert de Hoog en Teun Kuilboer als Martin en Willem.

Veel vertrouwen

Videoland had op voorhand al er veel vertrouwen in de serie omdat ze nog voordat het eerste seizoen van de serie online kwam, al bekendmaakte dat er een tweede seizoen zou komen. Hoewel informatie over het plot van de nieuwe afleveringen en de releasedatum nog niet bekend is, weten we wel dat de opnames al aan de gang zijn.

Corrupte agent

Mocro Maffia-acteur Robert de Hoog speelt Martin Oudkerk, die op 18-jarige leeftijd door zijn criminele pleegvader naar de politie-opleiding wordt gestuurd. Als Henk wordt vermoord, heeft Martin geen andere keus dan te gaan werken voor de meedogenloze nieuwe generatie criminelen uit de Utrechtse onderwereld. Als corrupte undercover manoeuvreert Martin op gevaarlijke wijze tussen het criminele circuit en zijn werk voor de recherche.

Sleepers (2022‑ )
7.8
Kijk op Videoland • Corrupte agent Martin manoeuvreert tussen de onderwereld van Utrecht en de bovenwereld van de recherche. Hij wordt steeds meer naar de onderwereld getrokken.
Beeld: Still 'Sleepers' via Videoland
Tekst: Bron

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series VideolandSleepers (2022– )

Meer Videoland

Meer Videoland

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws