Netflix komt met spannende nieuwe Koreaanse actieserie 'Bloodhounds', trailer nu te zien

Netflix komt met spannende nieuwe Koreaanse actieserie 'Bloodhounds',  trailer nu te zien

Netflix breidt het actie-assortiment uit met een gloednieuwe serie van Zuid-Koreaanse bodem. Bloodhounds (2023– ) volgt het verhaal van twee beginnende boksers die het op moeten nemen tegen meedogenloze gangsters van de onderwereld. De serie verschijnt volgende maand op Netflix en de trailer is nu te zien.

Strijd tegen woekeraars

Na een ontmoeting tijdens de finale van een bokskampioenschap, smeden de aanstormende bokser Gun-woo en medeconcurrent Woo-jin een vriendschap die wordt versterkt door hun gedeelde ervaring in het slopende Korps Mariniers. Samen komen ze terecht in de genadeloze wereld van gevaarlijke gangsters en woekeraars. Nadat ze hebben gezien hoe deze gangsters azen op de financieel-wanhopige slachtoffers, besluiten ze samen te werken met een welwillende, gepensioneerde geldschieter om de meest meedogenloze woekeraar van de onderwereld en zijn meedogenloze lopers te pakken.

Betekenis van de titel

De titel verwijst naar de grit en vastberadenheid die de twee underdog boksers van de serie in de vechtring hebben aangescherpt, wat de game-changer zou kunnen blijken te zijn in hun bloedige straatgevechten. "Net als bloedhonden, als ze eenmaal bijten, laten ze nooit meer los", zegt Netflix.

Still 'Bloodhounds' via Soyun Jeon, Seowoo Jung/Netflix.
Still 'Bloodhounds' via Soyun Jeon, Seowoo Jung/Netflix.

De serie is geregisseerd door Jason Kim die eerder The Divine Fury (2019) en Midnight Runners (2017) maakte. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Woo Do-hwan (The Divine Fury) en (Hometown Cha-Cha-Cha (2021))-acteur Lee Sang-yi . Ook Huh Joon-ho – Silmido (Escape from Mogadishu (2021)) en Park Sung-woong (New World (2013)) zijn in de serie te zien.

Bloodhounds (2023‑ )
Kijk op Netflix • Twee jonge boksers en een goedaardige geldschieter slaan de handen ineen om een meedogenloze woekeraar uit te schakelen die aast op mensen met zware financiële problemen.

Bloodhounds is vanaf 9 juni te bekijken op Netflix.

Beeld: Still 'Bloodhounds' via Soyun Jeon, Seowoo Jung/Netflix
Tekst: Bron

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sBloodhounds (2023– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws