'Fantasy Island'-acteur George Maharis (94) overleden

'Fantasy Island'-acteur George Maharis (94) overleden

George Maharis, de acteur die in vele films en series meespeelde maar stopte op zijn hoogtepunt in de jaren 90, is overleden. De acteur is 94 jaar oud geworden.

Marc Bahan, goede vriend van Maharis, maakt het trieste nieuws bekend op Facebook.

George staat bekend om zijn sterrendom in Route 66, toneelproducties, zang, artiest en bovenal een geweldige vent die alles voor iedereen zou doen. Mijn lieve vriend, je zult vreselijk gemist worden.

Marc Bahan

Maharis had zijn eerste televisierol in 1958 in The Mugger. Daarna speelde hij mee in series als Naked City, Exodus en Search for Tomorrow. In 1960 scoorde hij al zijn grote rol als Buz Murdock in Route 66, maar moest de serie vanwege gezondheidsproblemen noodgedwongen verlaten in seizoen 3.

Hij ging door met acteren en landde rollen in films als Quick Before It Melts, A Covenant with Death (1967) en The Happening (1967). Daarna keerder hij weer terug naar tv met Mission: Impossible (1966–1973), Rich Man, Poor Man (1976) en Fantasy Island (1978–1984). Hij stopte met acteren na zijn laatste optreden in Doppelganger (1993) van regisseur Avi Neshar.

Beeld: Still 'The Monk' via TMDb
Tekst: Bron

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities

Meer celebrities

Meer celebrities

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws