Nieuw op Disney+: de beste nieuwe films & series (week 21, 2023)

Nieuw op Disney+: de beste nieuwe films & series (week 21, 2023)

We blikken vandaag terug op het nieuwe aanbod van Disney+ van deze week. Naast de eerste aflevering van The Kardashians (2022– ) seizoen 3 is vanaf deze week ook de gloednieuwe Original American Born Chinese (2023– ) te zien met Oscarwinnares Michelle Yeoh. Ook verschenen de mysterieuze miniserie The Clearing (2023) en Empire of Light (2022) met Olivia Colman op de streamingdienst. In de lijstjes hieronder tonen we je de nieuwe series, afleveringen en films die deze week nieuw op Disney+ zijn verschenen.

Nieuwe series en seizoenen op Disney+

In deze lijst worden series vermeld waarvan één of meerdere seizoenen op Disney+ zijn toegevoegd, of waarvan afleveringen voor het eerst op Disney+ te zien zijn. Bij elke serie is aangegeven wat er vanaf deze week van op Disney+ te zien is. Het complete nieuwe aanbod op Disney+ vind je via: Nieuw op Disney+. Of bekijk de beste series via: Beste series op Disney+.

 1. 7.3
  Kijk op Disney+ • Nadat zijn tweelingzus 18 jaar geleden vermist raakte, verloor Eun Gye-hoon de emotionele band met haar. Op een dag voelt Gye-hoon de emoties van een andere aanwezigheid en gaat hij naar de buurt van Jihwa-dong, waar zijn zus vermist raakte.
 2. 7.3

  Crazy Love (2022)

  Nieuw! Seizoen 1
  Kijk op Disney+ • Noh Gojin, CEO van GOTOP Education en wiskundig genie met een IQ van 190, krijgt een doodsbedreiging. Na een aanrijding waarbij de veroorzaker is doorgereden, doet hij alsof hij geheugenverlies heeft om de dader te pakken.
 3. 7.1
  Kijk op Disney+ • Het verhaal van Jin Wang, een gewone Amerikaanse tiener wiens hoop op een hogere sociale status wordt gedwarsboomd door de komst van Wei-Chen Sun, een nieuwe buitenlandse leerling.
 4. 7.0
  Kijk op Disney+ • Nell Serrano, 40, is blut, weer single en voelt zich oud. Ze probeert haar leven en haar carrière opnieuw op te starten.
 5. 6.2

  The Clearing (2023)

  Nieuw! Seizoen 1, aflevering 1 en 2
  Kijk op Disney+ • De vermissing van een plaatselijk meisje roept herinneringen op bij een vrouw die als kind lid was van The Kindred – een van de weinige sektes geleid door een vrouw.

Nieuwe afleveringen op Disney+

Dit zijn de nieuwe afleverigen van lopende series die vanaf deze week te zien zijn op Disney+. Bij elke serie is aangegeven welke aflevering vanaf deze week te zien is.

 1. 8.4

  A Small Light (2023)

  Seizoen 1, aflevering 7 en 8
  Kijk op Disney+ • 'A Small Light' gaat over Miep Gies, de secretaresse van Otto Frank. Met de hulp van het Nederlandse verzet beschermden Miep en haar man de familie Frank en vele anderen tegen de nazi's tijdens de Tweede Wereldoorlog.
 2. 8.0

  Tengoku-Daimakyo (2023)

  Seizoen 1, aflevering 9
  Kijk op Disney+ • In het jaar 2024 is de wereld verwoest. In de ruïnes van Japan ligger er afschuwelijke monsters op de loer en moeten de overlevenden alles bij elkaar zien te schrapen om te overleven.
 3. 7.9

  9-1-1 (2018‑ )

  Seizoen 6, aflevering 15
  Kijk op Disney+ • 9-1-1 speelt zich af in het oproepcentrum van de hulpdiensten, waar veel verschillende mensen werken. Ze leiden allemaal een moeilijk bestaan, want werk en privé is soms moeilijk gescheiden te houden.
 4. 7.6

  Will Trent (2023‑ )

  Seizoen 1, aflevering 7
  Kijk op Disney+ • Agent Will Trent van het Georgia Bureau of Investigation (GBI) werd na zijn geboorte afgestaan en maakte een moeilijke jeugd door in het overbelaste jeugdzorgsysteem van Atlanta.
 5. 7.2
  Kijk op Disney+ • Owen Strand is een geraffineerde brandweerman uit Manhattan. Hij is de enige overlevende van zijn kazerne tijdens de aanslag van 11 september 2001.
 6. 7.1

  Race (2023)

  Seizoen 1, aflevering 5 en 6
  Kijk op Disney+ • Met een kort CV, maar veel passie wordt Park Yoonjo aangenomen door een groot PR-bedrijf via een wervingsproject.
 7. 6.8
  Kijk op Disney+ • 'The Great North' volgt de avonturen van de familie Tobin in Alaska, waar alleenstaande vader Beef zijn best doet om zijn rare kinderen bij zich in de buurt te houden.
 8. 6.3
  Kijk op Disney+ • Hong Taera ondergaat hetzelfde lot als Pandora in de Griekse mythologie. Met een perfecte man en een lieve dochter leidt Taera een leven dat iedereen benijdt.
 9. 5.2

  True Lies (2023)

  Seizoen 1, aflevering 6
  Kijk op Disney+ • Gebaseerd op de gelijknamige film van James Cameron. 'True Lies' gaat over Harry Tasker, een internationale spion voor de Amerikaanse inlichtingendienst Omega Sector, en zijn vrouw Helen, een professor in de talen die zich verveelt door haar dagelijkse sleur, totdat Helen tot de schokkende ontdekking komt dat haar schijnbaar doodnormale man een buitengewoon dubbelleven leidt.
 10. 4.6

  The Kardashians (2022‑ )

  Seizoen 3, aflevering 1
  Kijk op Disney+ • In 'The Kardashians' brengen Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall en Kylie de camera's terug om de waarheid achter de krantenkoppen te onthullen.

Nieuwe films op Disney+

Naast een reeks series en afleveringen voegt Disney+ deze week ook een aantal nieuwe films toe. Bekijk ook eens het volledige aanbod van Disney+ of de beste films op Disney+.

 1. 7.1
  Kijk op Disney+ • De documentaire 'Wild Life' vertelt het verhaal van natuurbeschermer Kris Tompkins, voormalig directeur van Patagonia, en haar echtgenoot Douglas, oprichter van The North Face en Espirit.
 2. 6.6
  Kijk op Disney+ • 'Empire of Light' speelt zich af in een Engelse badplaats in het begin van de jaren tachtig en is een verhaal over menselijke connectie en de magie van cinema.

Staat hier niks voor je tussen? Bekijk dan alle nieuwe films en series op Disney+ via Nieuw op Disney+. Of bekijk welke films en series binnenkort op de streamingdienst verschijnen via onze pagina Binnenkort op Disney+.

Beeld: Still 'American Born Chinese' via Disney/Carlos Lopez-Calleja

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films Series Video on demand Disney+ VOD-tips Disney+-tips Disney Plus-tips

Meer Disney+

Meer Disney+

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws