Gloednieuwe sensuele thrillerserie nu te zien op Netflix

Gloednieuwe sensuele thrillerserie nu te zien op Netflix

Fans van erotische titels als de 365 Days-reeks en de recente miniserie Obsession (2023) kunnen vandaag terecht op Netflix voor een gloednieuwe serie: Perfil Falso (2023– ). De sensuele thrillerserie uit Colombia is nu te zien op de streamingdienst.

Vals paradijs

Camila opent haar profiel op de dating app op zoek naar de man van haar dromen. Ze vindt de knappe Fernando, maar hij is niet vrijgezel en heet ook geen Fernando. Camila loopt in de val en alles wordt een nachtmerrie.

De jonge vrouw is bereid alles te doen om erachter te komen wie de man die ze heeft ontmoet werkelijk is en gaat wanhopig op zoek naar de echte identiteit van de bedrieger en laat hem één voor één betalen voor elke leugen die hij haar heeft verteld en elke belofte die hij heeft gedaan.

Bekende gezichten

De serie is gemaakt door Pablo Illanes, die hiermee zijn debuut maakt als seriemaker. Hoofdrollen zijn voor ¿Quién Mató a Sara?-ster Carolina Miranda, Rodolfo Salas en Pálpito-acteur Julián Cerati.

Perfil Falso (2023‑ )
5.7
Kijk op Netflix • Camila ontmoet haar prins via een datingapp. Na een idyllische romance wil ze hem verrassen – om uiteindelijk vast te komen zitten in een vals paradijs.

Vanaf vandaag op Netflix

Perfil Falso is nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix.

Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix
Beeld: Still 'Perfil Falso' via Netflix

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsPerfil Falso (2023– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws