Netflix stelt preview uit van Original-film met Chadwick Boseman

Netflix stelt preview uit van Original-film met Chadwick Boseman

Netflix stelt een preview uit voor een nieuwe Original-film met Chadwick Boseman. De streamingdienst zou maandag de eerste beelden delen van Ma Rainey's Black Bottom (2020), maar besluit hiermee te wachten nadat Boseman vrijdag overleed op 43-jarige leeftijd.

Ma Rainey's Black Bottom speelt zich af in de jaren 20 en is gebaseerd op het gelijknamige toneelstuk. Boseman speelt hierin Levee, een getalenteerde trompettist die een oogje heeft op de vriendin van Rainey. Hij is vastberaden naam te maken in de muziekindustrie.

Boseman schittert in de film naast Viola Davis, die de 'queen of the blues' speelt. De film wordt geregisseerd door George C. Wolfe en wordt geproduceerd door Denzel Washington. Wolfe regisseerde eerder films als Lackawanna Blues (2005), You're Not You (2014) en The Immortal Life of Henrietta Lacks (2017).

Tijdens het virtuele previewevenement van Ma Rainey's Black Bottom zouden Davis en Wolfe verschijnen in een Q&A-sessie. Boseman zou sowieso al niet verschijnen tijdens dit virtuele moment, zo verklaart Netflix.

Boseman overleed afgelopen vrijdag na een vier jaar lange strijd tegen darmkanker. Ryan Coogler, regisseur van Black Panther (2018), schreef een emotioneel eerbetoon aan de overleden acteur.

Ma Rainey's Black Bottom is naar verluidt de laatste film van Chadwick Boseman.

Ma Rainey's Black Bottom (2020)
6.9
'Ma Rainey Black Bottom' speelt zich af in de jaren 20 en is gebaseerd op het gelijknamige toneelstuk. Levee (Chadwick Boseman) is een getalenteerde trompettist die een oogje heeft op de vriendin van Rainey.
Beeld: Still '21 Bridges' via TMDb
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films NetflixMa Rainey's Black Bottom (2020)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws