Prille relatie komt onder spanning te staan in nieuwe Deense Netflix-film

Prille relatie komt onder spanning te staan in nieuwe Deense Netflix-film

Fans van Scandinavische films en van romantiek hebben er weer een nieuwe titel bij op Netflix: A Beautiful Life (2023). De aangrijpende film over een visser die beroemd wordt met zijn stem, is vanaf vandaag te zien op de streamingdienst.

Grote doorbraak

Elliott, een jonge visser met een buitengewone stem, krijgt de kans van zijn leven wanneer hij wordt ontdekt door de succesvolle spraakmakende muziekmanager Suzanne. Suzanne koppelt Elliott al snel aan haar vervreemde dochter en muziekproducente Lilly. Op zijn weg om een ster te worden, bedreigen strubbelingen uit het verleden niet alleen zijn grote doorbraak, maar ook de ontluikende liefde met Lilly.

Deense zanger

De nieuwe Deense film is geregisseerd door Mehdi Avaz, die eerder het romantische Toscana (2022) maakte voor Netflix. De hoofdrollen zijn voor zanger Christopher, Inga Ibsdotter Lilleaas en Christine Albeck Børge.

A Beautiful Life (2023)
6.4
Kijk op Netflix • Elliott, een jonge visser met een buitengewone stem, krijgt de kans van zijn leven wanneer hij wordt ontdekt door de succesvolle spraakmakende muziekmanager Suzanne.

Nu op Netflix

A Beautiful Life is nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix.

Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix
Beeld: Still 'A Beautiful Life' via Netflix

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsA Beautiful Life (2023)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws