Netflix-abonnees raken niet uitgepraat over sensuele thrillerserie

Netflix-abonnees raken niet uitgepraat over sensuele thrillerserie

Ben jij al begonnen aan Perfil Falso (2023– )? De sensuele serie is een regelrechte hit op Netflix en abonnees raken niet uitgesproken over het nieuwe drama: "Zo onrealistisch, maar ik ben verslaafd…"

Handige Netflix-pagina's:

'Ik hou ervan'

Op Twitter stromen de lovende reacties binnen. Kijkers raden elkaar massaal de thrillerserie aan. Vooral de eerste aflevering weet abonnees direct te overtuigen. "Ik ben nog maar 10 minuten bezig met Perfil Falso en nu al verslaafd."

Perfil Falso (2023‑ )
5.7
Kijk op Netflix • Camila ontmoet haar prins via een datingapp. Na een idyllische romance wil ze hem verrassen – om uiteindelijk vast te komen zitten in een vals paradijs.

Driehoeksverhouding

Camila opent haar profiel op de dating app op zoek naar de man van haar dromen. Ze vindt de knappe Fernando, maar hij is niet vrijgezel en heet ook geen Fernando. Camila loopt in de val en alles wordt een nachtmerrie.

De jonge vrouw is bereid alles te doen om erachter te komen wie de man die ze heeft ontmoet werkelijk is en gaat wanhopig op zoek naar de echte identiteit van de bedrieger en laat hem één voor één betalen voor elke leugen die hij haar heeft verteld en elke belofte die hij heeft gedaan.

Beeld: Still 'Perfil Falso' via Netflix

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsPerfil Falso (2023– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws