Nieuw seizoen 'New Amsterdam' nu te zien op Netflix

Nieuw seizoen 'New Amsterdam' nu te zien op Netflix

Ryan Eggold is eindelijk terug op Netflix als Dr Maximus Goodwin in het langverwachte derde seizoen van hitserie New Amsterdam (2018–2023). Dit seizoen van de populaire ziekenhuisserie was al even te zien op Videoland, maar is nu ook eindelijk te bekijken op Netflix. Inmiddels is er ook een vijfde seizoen aangekondigd, wat tevens het laatste seizoen zal zijn.

Handige Netflix-pagina's:

Dr. Max Goodwin (Ryan Eggold) en Alice Healy (Alison Luff) namen een grote beslissing in seizoen 2. Hoe gaat het nu verder tussen de twee? Ook maakt de coronapandemie de intrede in het nieuwe seizoen. Hoe gaan de medewerkers van het ziekenhuis hier mee om? Goodwin moet een paar moeilijke beslissingen nemen en ook een paar teams uit elkaar halen om de efficiëntie te verbeteren. In sommige delen zal hij slagen en in andere niet.

Seizoen 3 is nu te zien op Netflix. Wanneer seizoen 4 verschijnt, is nu nog niet bekend. Op Videoland is dat nieuwe seizoen wél al te zien en heeft zelfs seizoen 5 al een releasedatum, namelijk 5 juni.

New Amsterdam (2018‑2023)
8.0
Kijk op Netflix Kijk op Videoland • De briljante en charmante Dr. Max Goodwin is de nieuwste medische directeur van het oudste openbare ziekenhuis in Amerika.
Beeld: Still 'New Amsterdam' via TMDb

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsNew Amsterdam (2018–2023)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws