Mark Hamill is er klaar voor voorgoed afscheid te nemen van Luke Skywalker

Mark Hamill is er klaar voor voorgoed afscheid te nemen van Luke Skywalker

Eind vorige maand kondigde acteur Mark Hamill aan dat hij niet meer verwacht te worden gevraagd om terug te keren als Luke Skywalker in de Star Wars-films. Afgelopen weekend maakte de acteur het nog specifieker: niet alleen verwacht hij niet meer gevraagd te worden, maar ook heeft hij er genoeg van en is hij er klaar voor om Luke voorgoed achter zich te laten.

Het is genoeg

Al sinds 1977 speelt Hamill de rol van Luke en is hij niet weg te denken uit de franchise. Onlangs pakte hij zijn rol opnieuw op voor Star Wars: The Rise of Skywalker (2019) en sloten fans niet meer uit dat hij zou doorpakken. Volgens de acteur is het echter mooi geweest.

Ik heb mijn tijd gehad en het was leuk, maar het is genoeg.

Mark Hamill
Still 'Star Wars: Episode VII - The Force Awakens' via TMDb'
Still 'Star Wars: Episode VII - The Force Awakens' via TMDb'
Star Wars: The Rise of Skywalker (2019)
6.4
Kijk op Disney+ • Na de gebeurtenissen in 'The Last Jedi' komt de saga tot een einde. In 'Star Wars: The Rise of Skywalker' zien we de overlevenden van The Resistance die wederom oog in oog komt te staan met The First Order.

Is het echt voorbij?

Hoewel de acteur voor een vaarwel is, durft hij ook niets uit te sluiten. Wat hem betreft is het nu klaar, maar mocht de studio er echt anders over denken dan is hij bereid er over na te denken.

Nou, je zegt nooit nooit. Ik zie er gewoon geen reden toe. Laat ik het zo zeggen, ik bedoel, ze hebben zoveel verhalen te vertellen, ze hebben Luke niet meer nodig.

Mark Hamill

En daar heeft Hamill een punt. Momenteel staan er meerdere films op de planning die niet direct iets met Luke te maken hebben. Eerder dit jaar bevestigde Katheen Kennedy een nieuwe reeks Star Wars-films. Daisy Ridley zal terugkeren als Rey in een film geregisseerd door Sharmeen Obaid-Chinoy. Ook James Mangold en Dave Filoni staan op de lijst als toekomstige Star Wars-regisseurs.

Star Wars: Episode VII - The Force Awakens (2015)
7.8
Kijk op Disney+ • Wanneer Kylo Ren en de sinistere First Order uit de as van het Keizerrijk herrijzen, is Luke Skywalker vermist terwijl het sterrenstelsel hem het hardst nodig heeft.
Beeld: Still 'Star Wars: Episode VII - The Force Awakens' via TMDb
Tekst: Bron

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films Celebrities BioscoopStar Wars: Episode VII - The Force Awakens (2015)Star Wars: The Rise of Skywalker (2019)

Meer celebrities

Meer celebrities

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws