Ridley Scott onthult eerste beelden van Joaquin Phoenix in 'Napoleon'

Ridley Scott onthult eerste beelden van Joaquin Phoenix in 'Napoleon'

Wie denkt aan een historische epos van regisseur Ridley Scott, denkt vermoedelijk meteen aan een blockbuster en dat is precies wat fans hopen dat de nieuwe film Napoleon (2023) zal worden. Als onderdeel van een speciaal Apple-evenement werden de nieuwe beelden van de film onthuld waarin Joaquin Phoenix te zien is als niemand minder dan Napoleon Bonaparte zelf. De beelden zijn nu te zien.

Napoléon en Joséphine

Veel meer dan beelden werd er niet onthuld. We zullen de beelden zelf tekst moeten geven. Wat we te zien krijgen is Napoleon die op een schip staat, waarschijnlijk op weg naar veroveringen in Europa. Over het plot heeft Scott nog maar weinig losgelaten, maar de film zal naar verluidt gaan over Napoleons relatie met keizerin Joséphine, gespeeld door Vanessa Kirby. Ondertussen zullen we zien hoe hij in de ranking omhoog klimt en uiteindelijk keizer van de Fransen wordt.

Groot vertrouwen in de film

Aanvankelijk was de film bedoeld om exclusief op Apple TV+ gestreamd te worden. De plannen werden echt aangepast en de film krijgt inmiddels ook een bioscooprelease. De film krijgt alle vertrouwen van de studio en kan rekenen op een speciaal openingsweekend, Thanksgiving.

Napoleon (2023)
Napoleon is een film over de turbulente opkomst en ondergang van de beroemde Franse keizer Napoleon Bonaparte, gespeeld door Joaquin Phoenix.

Napoleon draait vanaf 23 november in de bioscoop en zal daarna verschijnen op Apple TV+.

Beeld: Still 'Napoleon' via TMDb
Tekst: Bron

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films Celebrities Video on demand Video's Bioscoop Apple TV+Napoleon (2023)

Meer Apple TV+

Meer Apple TV+

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws