Marvel deelt ontroerende ode aan Chadwick Boseman

Marvel deelt ontroerende ode aan Chadwick Boseman
1 september 2020 om 11:26

Marvel Studios heeft een ontroerend eerbetoon aan Chadwick Boseman gedeeld. De Black Panther (2018)-ster overleed afgelopen vrijdag aan de gevolgen van kanker.

'You will always be our King', plaatste het productiehuis bij de video op Twitter. De tribute werd ook op YouTube gepost, en heeft al bijna 5 miljoen views in anderhalve dag. Kijk het video-eerbetoon hier:

In de video zien we korte fragmenten van de film en de opnames van Black Panther, en halen collegas herinneringen op aan de acteur. Filmproducent Kevin Feige noemt hem 'een geweldige vakman, waarvan we meteen dachten dat hij perfect zou passen in het Marvel Universum.' Producent Nate Moore is dat met hem eens:

Zijn performance in 42 (2013) trok onze aandacht. Hij speelde de rol van Jackie Robinson op zo'n eerbiedige en waardige manier, dat we meteen wisten dat hij geknipt was voor de rol van T'Challa.

Regisseur Ryan Coogler doet ook een duit in het zakje, en vertelt dat Boseman veel mooie karaktereigenschappen deelde met zijn personage. 'Ook hij heeft veel kennis van zaken, en hij is een atleet, en hij heeft veel levenservaring.' Coogler schreef eerder deze week een eerbetoon aan zijn voormalig hoofdrolspeler.

Black Panther (2018)
7.3
'Black Panther' volgt het verhaal van T’Challa die na de dood van zijn vader, de koning van Wakanda, terugkeert naar huis om zijn rechtmatige plek als koning in te nemen.

Black Panther is nu te zien op Disney+. Hier vind je een lijst met alle films waarin Boseman gespeeld heeft.

Beeld: Still 'Black Panther' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities Algemeen Video'sBlack Panther (2018)

Lees ook:

Meer celebrities

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws