Kink in de kabel bij Netflix-serie met hoofdrol voor Robert De Niro

Kink in de kabel bij Netflix-serie met hoofdrol voor Robert De Niro

Afgelopen winter kondigde Netflix een veelbelovende nieuwe serie aan met niemand minder dan Taxi Driver-ster Robert De Niro in de hoofdrol. Helaas heeft het project, Zero Day, nu vertraging opgelopen door de aanhoudende schrijversstaking. De cast en crew werden naar huis gestuurd en zullen voorlopig niet meer aan filmen toekomen.

Onzekere toekomst

Gisteren kwam er plots een kink in de kabel op de set en werden de opnames van de serie stopgezet. Vanwege de onzekere situatie met schrijvers en de moeizame onderhandelingen, is er geen vaste terugkeerdatum vastgesteld. Momenteel wordt er gehoopt dat de productie in september weer kan worden hervat.

Een wereld in crisis

In Zero Day staat het personage van De Niro, Mullen, centraal. Het genieten van zijn pensioen is voorbij en hij wordt teruggehaald om een commissie te leiden die een wereldwijde cyberaanval onderzoekt. De serie stelt de belangrijker vraag: hoe vinden we waarheid in een wereld in crisis die ogenschijnlijk uiteenvalt door krachten buiten onze controle?

Zero Day
Kijk op Netflix • 'Zero Day' stelt de vraag die iedereen bezighoudt: hoe vinden we de waarheid in een wereld in crisis, een wereld die schijnbaar wordt verscheurd door krachten die we niet in de hand hebben?

Hoewel de serie ongetwijfeld aanzienlijke vertraging heeft opgelopen, is het moeilijk te zeggen hoeveel precies, aangezien Netflix nog geen releasedatum had aangekondigd.

Beeld: Via Depositphotos
Tekst: Bron

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities Series Video on demand NetflixZero Day

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws