Vin Diesel maakt releasedatum 'Fast X: Part 2' bekend

Vin Diesel maakt releasedatum 'Fast X: Part 2' bekend

Nog maar 22 maanden te gaan en dan kan er weer genoten worden van een nieuwe actiefilm, Fast X: Part 2 (2025), zo kondigde acteur Vin Diesel een paar uur geleden aan via zijn Instagram. De release van de tweede film van de trilogie komt minder dan 2 jaar na de release van de eerste film, al kan het fans uiteraard niet snel genoeg gaan.

Momoa's jaar

Fast X: Part 2 is alweer de elfde film van de franchise. Diesel kondigde het nieuws aan met een foto van hem en co-ster Jason Momoa achter de schermen. Momoa is een nieuwkomer in de franchise en vertolkt de rol van Dante Reyes. Opvallend genoeg valt de releasedatum van Fast X: Part 2 samen met de release van een knaller met eveneens een rol voor Momoa, Minecraft (2025).

Fast X: Part 2 (2025)
Vervolg op Fast X met Vin Diesel in de hoofdrol Plot vooralsnog onbekend.

Terugkerende crew

Fast X: Part 2 wordt net als Fast X geregisseerd door Louis Leterrier en het script wordt geschreven door Christina Hodson en Oren Uziel, bekend van respectievelijk Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) (2020) en Mortal Kombat (2021). In Fast X zagen we hoe Dominic Toretto zijn team en familie moest beschermen tegen Cipher, die nu krachten bundelt met Dante. De hoofdrollen worden gespeeld door Diesel, Michelle Rodriguez, Brie Larson, Tyrese Gibson, Momoa, Nathalie Emmanuel, Jordana Brewster, Charlize Theron, Hellen Mirren, Michael Rooker, Sung Kang, en Scott Eastwood.

Fast X (2023)
5.8
In FAST X gaat het team de confrontatie aan met de dodelijkste tegenstander die hun pad ooit heeft gekruist. In Fast Five uit 2011 wisten Dom en zijn team de corrupte Braziliaanse drugsbaron Hernan Reyes en zijn imperium uit te schakelen op een brug in Rio de Janeiro.

Fast X draait nu in de bioscoop. Fast X: Part 2 draait vanaf 3 april 2025 in de bioscoop.

Beeld: Copyright 2023 Universal Studios. All Rights Reserved.
Tekst: Bron

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films BioscoopFast X (2023)Fast X: Part 2 (2025)

Meer bioscoop

Meer bioscoop

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws