De beste nieuwe films & series op Netflix, Disney+, HBO Max, Videoland en Prime Video (week 23)

De beste nieuwe films & series op Netflix, Disney+, HBO Max, Videoland en Prime Video (week 23)

Ben jij het overzicht inmiddels ook een beetje kwijt van alle nieuwe titels die deze week op al die verschillende diensten verschenen omdat je zoveel abonnementen op streamingdiensten hebt? Speciaal voor jou hebben wij hier de beste films & series per streamingdienst op een rijtje gezet. Van Netflix, Disney+, HBO Max en Prime Video zie je welke beste nieuwe films en series deze week zijn verschenen.

Andere handige pagina's:

Netflix

Tour de France: Au coeur du peloton

8.2
Kijk op Netflix • Deze docuserie volgt zeven teams van wielrenners tijdens hun deelname in 2022 aan de meest slopende wielerwedstrijd ter wereld.

Oei, ik groei!

4.7
Kijk op Netflix • Advocate Anne (Sallie Harmsen) gaat na haar zwangerschapsverlof weer aan het werk en maakt grote stappen op weg.

Disney+

Blood Curse

7.6
Kijk op Disney+ • Wanneer haar familie wordt geterroriseerd door bloedstollende aanvallen van zwarte magie, moet een modern denkende, rationele jonge vrouw haar overtuigingen bijstellen en diep graven in het duistere verleden van haar familie om hun leven te redden.

Avatar: The Way of Water

7.6
Kijk op Disney+ • 'Avatar: The Way of Water' speelt zich meer dan tien jaar na de gebeurtenissen van de eerste film af. De film vertelt het verhaal van de familie Sully (Jake, Neytiri en hun kinderen) en de problemen waar ze tegenaan lopen, de moeite die ze doen om elkaar te beschermen, de gevechten die ze moeten aangaan om in leven te blijven en de tragedies die ze te verduren krijgen.

HBO Max

The Idol aflevering 1

5.0
Kijk op HBO Max • In 'The Idol' volgen we een opkomende popzangeres die een relatie krijgt met een nachtclubeigenaar, maar al snel blijkt dat deze nachtclubeigenaar ook de leider van een sekte is.

The Eric Andre Show seizoen 6, afl. 1-2

7.6
Kijk op HBO Max • We maken kennis met de Poolse kapper Karol en zijn Franse vrouw Dominique bij de uitspraak van hun echtscheiding.

Videoland

Beau en Michiel in Amerika

Kijk op Videoland • Michiel Vos en Beau van Erven Dorens kennen elkaar al sinds hun studententijd. Beau gaat op bezoek bij Michiel in zijn woonplaats New York City en samen gaan ze op reis door Amerika.

Tom Daley: Illegal to Be Me

6.5
Kijk op Videoland • Tom Daley bezoekt de meest homofobe landen in het Gemenebest om te onderzoeken hoe homoseksuele atleten te maken hebben met extreme vervolging.

Prime Video

Creed III

6.8
Kijk op Prime Video • Nadat hij de bokswereld heeft gedomineerd, is het Adonis Creed zowel in zijn carrière als in zijn gezinsleven voor de wind gegaan.

Chicago Fire seizoen 9

8.0
Kijk op Prime Video • In 'Chicago Fire' staan de levens van de helden van de Chicago Fire Departement centraal. De enorme verantwoordelijkheden van hun baan eisen hun persoonlijke tol.

Staat hier niets voor je tussen? Misschien dat er volgende week meer voor je bij zit. Bekijk hier alvast wat er binnenkort op de streamingdiensten verschijnt:

Beeld: Still 'The Idol' via HBO Max

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films Series Video on demand Netflix Videoland Disney+ Amazon Prime Video HBO Max

Meer video on demand

Meer video on demand

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws