Nieuwe docuserie op Netflix overspoeld met lovende reacties: 'Fantastisch'

Nieuwe docuserie op Netflix overspoeld met lovende reacties: 'Fantastisch'

Sinds deze week kijk je op Netflix naar Tour de France: Au coeur du peloton (2023– ), een onthullende docuserie over de grootste wielerrace van het jaar. De nieuwe serie à la Formula 1: Drive to Survive (2019– ) valt op zijn zachtst gezegd in de smaak bij abonnees.

Handige Netflix-pagina's:

'Kan ik van harte aanbevelen'

Op Twitter stromen de lovende reacties langzaam binnen. Vooral wielrenliefhebbers zijn (niet geheel onverwachts) enthousiast over de nieuwe Netflix-serie. Maar ook abonnees die niet naar de sport kijken, is Au coeur de peleton de moeite waard: "Tour de France: Au coeur de peloton is fantastisch. Als liefhebber maar ook zeker als je niet veel wielrennen kijkt!"

Tour de France: Au coeur du peloton (2023‑ )
8.2
Kijk op Netflix • Deze docuserie volgt zeven teams van wielrenners tijdens hun deelname in 2022 aan de meest slopende wielerwedstrijd ter wereld.

Wielerploegen

Netflix volgt iedereen tijdens de tour, van renners tot ploegleiders, om de vele belangen te begrijpen van "een wedstrijd die een waar internationaal symbool is geworden", aldus de streamingdienst. Netflix duikt in het specifiek in zeven iconische teams, van de voorbereidingsfase tot de finish in Parijs: AG2R Citroën Team, Alpecin-Fenix, EF Education-EasyPost, Groupama-FDJ cycling Team, Ineos Grenadiers, Team Jumbo-Visma en Team Quick-Step Alpha Vinyl.

Beeld: Still 'Tour de France: Au cœur du peloton' via Netflix

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsTour de France: Au coeur du peloton (2023– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws