Nieuwe details bekend van 'Ocean's Eleven'-prequel met Margot Robbie en Ryan Gosling

Nieuwe details bekend van 'Ocean's Eleven'-prequel met Margot Robbie en Ryan Gosling

Nadat er vorig jaar werd aangekondigd dat Ocean's Eleven (2001) een prequel krijgt, is het lang stil gebleven rondom de nieuwe film. Regisseur Jay Roach geeft nu eindelijk meer informatie over wat we kunnen verwachten van het heist-verhaal met Margot Robbie en Ryan Gosling in de hoofdrol.

Groot succes

De originele Ocean's Eleven (1960), met sterren als Frank Sinatra en Dean Martin, kreeg in 2001 een remake van regisseur Steven Soderbergh die met een enorm succes de weg vrijmaakte voor een aantal vervolgen, waaronder Ocean's 8 (2018) met een volledig vrouwelijke cast. Nu, vijf jaar na dit avontuur, gaat de Ocean's-franchise uitgebreid worden met een nieuwe prequel. De titel van de nieuwe film is nog niet bekend, maar we weten al wel dat de film zich in de jaren zestig zal afspelen en Barbie-collega's Margot Robbie en Ryan Gosling in de hoofdrollen heeft.

Monte Carlo

Tweevoudig Emmy-winnaar Jay Roach neemt de regie op zich van de gloednieuwe Ocean's-film die zich zal gaan afspelen in Monte Carlo in 1962. De Grand Prix van Monaco is het decor voor de film waarvan het verhaal zich zal afspelen op de enorme jacht van een beroemde scheepsmagnaat. Roach beschrijft de film als een "soort ouderwets episch liefdesverhaal, slash avontuur, vervormd als een heist". Zowel Roach als Robbie zijn allebei geïnspireerd door Hitchocks To Catch a Thief (1955) en Notorious (1946) voor het nieuwste Ocean's-avontuur.

Het is nog steeds een overvalfilm, maar het is vooral een liefdesverhaal. […] Het wil gewoon een groot, je weet wel, filmisch spektakel zijn.

Regisseur Jay Roach

Samenwerkingen

Naast dat Robbie en Gosling hun samenwerking hervatten, wordt dit ook de tweede keer dat Robbie en Roach samenwerken. In 2019 speelde de actrice namelijk de rol van Kayla Pospisil in Bombshell (2019), geregisseerd door Jay Roach.

Bombshell (2019)
6.8
Kijk op Pathé Thuis • Een paar vrouwen besluiten om Fox News-baas Roger Ailes en de giftige mannelijke cultuur waar hij voor staat aan te pakken bij het nieuwsnetwerk.

Opnames deze zomer van start

Naar verluidt starten de opnames van de nieuwe Ocean's-film deze zomer in Europa. Het is helaas nog niet bekend wanneer de film uit zal komen.

Beeld: Via depositphotos
Tekst: Bron

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities Films BioscoopOcean's Eleven (2001)

Meer celebrities

Meer celebrities

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws