Nieuwe trailer van 'Percy' met Christopher Walken nu te zien

Nieuwe trailer van 'Percy' met Christopher Walken nu te zien
8 september 2020 om 10:22

De eerste trailer van de film Percy (2020) met Oscarwinnaar Christopher Walken in de hoofdrol is nu te zien. Walken speelt de rol van Percy, een boer die een juridische strijd aangaat met een gigantisch GMO-bedrijf over het recht op zijn eigen gewassen.

De film is geregisseerd door Clark Johnson en is gebasseerd op een waargebeurd verhaal uit 1998. Kijk de trailer hier:

Percy gaat over de boer Percy Schmeiser, die op kleine schaal een boerderij runt. Wanneer er een genetisch gemodificeerd gewas op zijn land wordt ontdekt, sleept een groot bedrijf dat dat gewas ontwikkeld heeft hem voor de rechter. Schmeiser weet echter dat hij al 70 jaar lang zijn eigen zaden bewaard en gebruikt, en gaat op zoek naar rechtvaardigheid.

Hoe langer Percy zich bezighoudt met de regels rondom GMO's en het juridsche spel er omheen, hoe meer hij zich beseft dat hij zijn strijd niet alleen voor zichzelf voert, maar voor boeren over de hele wereld. Veel kleine boerenbedrijven hebben moeite om hun hoofd boven water te houden en verliezen het jammerlijk van de grote bedrijven.

Percy (2020)
7.0
Gebaseerd op ware gebeurtenissen en een rechtszaak uit 1998, volgt Percy de kleine boer Percy Schmeiser, die een groot bedrijf aanspreekt wanneer er genetisch gemanipuleerde koolzaad van het bedrijf wordt ontdekt in de 70-jarige gewassen van de boer.

Naast Walken spelen ook Christina Ricci en Zach Braff een hoofdrol in Percy. De film verschijnt volgende maand in de Verenigde Staten. Het is nog niet bekend wanneer de film in Nederland te zien zal zijn.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Poster 'Percy' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Celebrities Films Video'sPercy (2020)

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten