Opnames 'Sex Education' seizoen 3 gestart

Opnames 'Sex Education' seizoen 3 gestart
10 september 2020 om 15:14

Na alle vertragingen wegens het coronavirus staat de cast van Sex Education (2019– ) eindelijk klaar voor de opnames van het derde seizoen. In een nieuwe video die Netflix online plaatst, zien we hoe de acteurs zich voorbereiden op het filmen.

De opnames zouden eigenlijk al in april beginnen, maar dat kon toen helaas niet doorgaan. Gelukkig zijn cast en crew nu eindelijk begonnen aan de productie van het nieuwe seizoen. In de aankondigingsvideo zien we onder andere hoe Gillian Anderson, die Jean speelt, oefent hoe het is om zwanger te zijn.

Aan de hand van de video weten we dat bijvoorbeeld Mr. Groff (Alistair Petrie) terugkeert in seizoen 3. Ook zullen Otis (Asa Butterfield), Maeve (Emma Mackey), Eric (Ncuti Gatwa), Aimee (Aimee Wood), Jackson (Kedar Williams-Stirling) en Adam (Connor Swindells) allemaal weer te zien zijn.

Netflix kondigde het nieuwe seizoen al in februari aan. Seriemaker Laura Dunn was daar voor al begonnen aan het script.

Dat is gewoon een heel normaal onderdeel van het proces omdat we aan zo'n strak schema werken.

Als alles volgens plan had gelopen zouden we het nieuwe seizoen rond januari 2021 op Netflix verwachten. Door de vertragingen lijkt dat wel wat krapjes te worden. Een officiële releasedatum heeft de streamingdienst nog niet bekendgemaakt.

Sex Education (2019– )
8.3
Een onervaren tiener die nog bij zijn moeder woont die seksuologe is, gaat samenwerken met een slimme, opstandige klasgenoot op de middelbare school om een eigen sekstherapiepraktijk te beginnen.

Beeld: Still 'Sex Education' via Netflix/Sam Taylor

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sSex Education (2019– )

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten