'Sex Education' vernieuwd voor seizoen 3 door Netflix

'Sex Education' vernieuwd voor seizoen 3 door Netflix
11 februari 2020 om 12:22

De aankondiging dat Netflix de Britse komedie/dramaserie Sex Education (2019– ) vernieuwd voor een derde seizoen komt drie weken na de release van het tweede seizoen op het platform.

Netflix heeft de serie vernieuwd en laat weten dat het derde seizoen in 2021 zal gaan verschijnen. De aankondiging komt al erg snel, aangezien het tweede seizoen nog maar sinds 17 januari op Netflix te zien is.

De streamingdient deed de aankondiging in een ietwat vreemde video met Alistair Petrie, die Michael Groff, de directeur van de school en de vader van Adam (Connor Swindells) speelt. De aankondiging kun je hieronder bekijken.

Netflix onthult niet regelmatig kijkcijfers voor zijn series, maar liet in 2019 doorschemeren dat het eerste seizoen van Sex Education door meer dan 40 miljoen leden wereldwijd gedeeltelijk was bekeken. Netflix telde toen nog een 'view' als een lid 70 procent van een aflevering had gekeken (een manier van meten die door Netflix daarna is aangepast naar een soepelere, laagdrempelige variant).

Sex Education (2019– )

Sex Education (2019– )

Een onervaren tiener die nog bij zijn moeder woont die seksuologe is, gaat samenwerken met een slimme, opstandige klasgenoot op de middelbare school om een eigen sekstherapiepraktijk te beginnen.
8.3

Sex Education is geschreven en gemaakt door Laurie Nunn en wordt geregisseerd door Ben Taylor, Alice Seabright en Sophie Goodhart. Jamie Campbell, Laurie Nunn en Ben Taylor zijn uitvoerend producent. Het geheel wordt geproduceerd door Eleven Film.

Naast hoofdrolspeler Asa Butterfield, zijn onder anderen Emma Mackey, Ncuti Gatwa, Gillian Anderson, Aimee Lou Wood, Kedar Williams-Stirling, Connor Swindells, Alistair Petrie en Patricia Allison in de serie te zien.

Beeld: Still van de serie 'Sex Education' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Series NetflixSex Education (2019– )

Reacties


Laatste nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten

Laatste recensies

Meer recensies…