Misselijkmakende docu op Netflix behaalt zeldzaam hoge score: 'Schandalig'

Misselijkmakende docu op Netflix behaalt zeldzaam hoge score: 'Schandalig'

Ben jij al begonnen aan Scouts Honor: The Secret Files of the Boy Scouts of America (2023)? De gloednieuwe Netflix-docu vertelt het vreselijke verhaal van het grote schandaal van seksueel misbruik bij de Amerikaanse padvinders en wordt lovend ontvangen.

Handige Netflix-pagina's:

Zeldzaam hoge score

Critici belonen de nieuwe documentaire zelfs met een score van 93% op Rotten Tomatoes. Kijkers lijken het daar redelijk mee eens en geven Scouts Honor 79%. Op X (voorheen Twitter) laten kijkers weten misselijk te worden door het gruwelijke verhaal. "Schandalig," klinkt het vanuit critici. "Het is het soort robuuste documentairefilms dat verder gaat dan alleen maar terugblikken op wat er is gebeurd en zich verdiept in het actief bedrijven van journalistiek - het stellen van noodzakelijke vragen aan degenen die de crisis op de een of andere manier nog steeds schaamteloos bagatelliseren."

Schermafbeelding via Rotten Tomatoes
Schermafbeelding via Rotten Tomatoes
Scouts Honor: The Secret Files of the Boy Scouts of America (2023)
7.0
Kijk op Netflix • Slachtoffers, klokkenluiders en experts vertellen over het decennialange zwijgen rond het seksuele misbruik bij de Boy Scouts of America, en de hartverscheurende gevolgen daarvan.

Gruwelijk schandaal

Door middel van exclusieve interviews met klokkenluiders, overlevenden en voormalige medewerkers onthult deze onderzoeksdocumentaire hoe de Boy Scouts of America een van de meest gruwelijke schandalen in de geschiedenis op het gebied van seksueel misbruik van kinderen probeerde te verdoezelen.

Beeld: Still 'Scouts Honor: The Secret Files of the Boy Scouts of America' via TMDb

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsScouts Honor: The Secret Files of the Boy Scouts of America (2023)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws