'Het Gouden Uur' zeker van een tweede seizoen: wanneer verschijnt het vervolg?

'Het Gouden Uur' zeker van een tweede seizoen: wanneer verschijnt het vervolg?

Na een première op tv is Het Gouden Uur (2022– ) vanaf deze week ook op Netflix te zien. Voor iedereen die alle zes afleveringen nu al heeft gezien, is de grote vraag: wanneer verschijnt seizoen 2 op Netflix? In dit artikel gaan we in op alle info die we hier nu al over hebben.

Handige Netflix-pagina's:

Let op: dit artikel bevat spoilers over het einde van Het Gouden Uur seizoen 1!

Eerste seizoen nu te zien op Netflix

Mocro Maffia-ster Nasrdin Dchar speelt Mardik, een rechercheur van Afghaanse afkomst. Hij wordt gewantrouwd door de AIVD nadat zij iets over zijn verleden ontdekken. Als Mardik op een avond een verontrustend sms'je ontvangt over zijn jeugdvriend Faysal die naar Nederland is gekomen, verdenkt Mardik zijn oude vriend na een terroristische aanslag.

Wanneer is Het Gouden Uur seizoen 2 te zien?

In mei liet NL Film al weten dat de Nederlandse thrillerserie een vervolg krijgt. Dat moment ging seizoen 2 in ontwikkeling. Verder updates, zoals hoe lang de opnames duren en waar het nieuwe seizoen over gaat, blijven nog even uit. We verwachten dat de serie in het vervolg laat zien wie Faysal geholpen heeft. Aan het einde van seizoen 1 werd namelijk duidelijk dat de man misschien hulp heeft gehad van binnen de politie.

Wanneer seizoen 2 op Netflix verschijnt, is nu dus nog onduidelijk gezien er nog geen releasedatum op tv is. Het eerste seizoen verscheen bijna een jaar na de première op de NPO op Netflix, dus we verwachten dat we voor seizoen 2 ook nog langer dan een jaar moeten wachten. Op de hoogte blijven? Maak een account aan op onze website, zet Het Gouden Uur in je watchlist en blijf zo automatisch op de hoogte van een releasedatum.

Het Gouden Uur (2022‑ )
7.7
Kijk op Netflix • Het eerste uur na een terroristische aanslag is cruciaal. Het uur waarin paniek en angst overweldigend zijn en het gevaar voor een tweede aanslag het grootst is.
Beeld: Still 'Het Gouden Uur' via AVROTROS

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series NetflixHet Gouden Uur (2022– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws