Disney+ laatste kans: nog maar een paar dagen voor extra goedkoop abonnement

Disney+ laatste kans: nog maar een paar dagen voor extra goedkoop abonnement

Heb jij al geprofiteerd van het extra goedkope abonnement op Disney+? Op de streamingdienst kun je nu tijdelijk kiezen voor een extra goedkoop basis-abonnement, waar je dan wel reclame krijgt te zien. Je hebt nog maar een paar dagen om je hiervoor aan te melden.

Handige Disney Plus-pagina's:

Voor maar €1,99 per maand

Het goedkopere abonnement is een goeie oplossing voor iedereen die graag minder kwijt is aan streaming en af en toe reclame tussendoor niet heel erg vindt. Het goedkope abonnement bevat namelijk reclame. Tot en met 20 september kun je je aanmelden voor Disney+ Basic voor €1,99 per maand. Dat is 80% minder dan de normale maandprijs van de streamingdienst. Zowel nieuwe als bestaande abonnees kunnen kiezen voor het basis-abonnement.

Drie maanden

De aanbieding van Disney+ is tijdelijk en duurt drie maanden. Dus als je je voor 20 september aanmeldt voor het basis-abonnement, loopt dit drie maanden lang. Daarna wordt je abonnement automatisch omgezet in de dan geldende maandprijs zoals we die nu kennen; uiteraard tot je je abonnement zelf stopzet.

Toegang tot volledige aanbod

Met het goedkopere abonnement krijg je gewoon toegang tot alle films en series op de streamingdienst. Zo verscheen vorige week bioscoophit Elemental (2023) en is ook The Little Mermaid (2023) te zien op Disney+. Bekijk ook eens ons overzicht van de 100 beste films op Disney+ en de 100 beste series op Disney+.

Beeld: Via depositphotos

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Disney+

Meer Disney+

Meer Disney+

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws