'The Batman': eerste beelden van Robert Pattinson in 'Batsuit'

'The Batman': eerste beelden van Robert Pattinson in 'Batsuit'
14 februari 2020 om 11:05

Vorig jaar werd officieel aangekondigd dat het tijdperk van Ben Affleck als Batman voorbij was, en dat Robert Pattinson de volgende Batman zou gaan spelen. Met deze verandering kwamen veel vragen, waarvan een van de belangrijkste uiteraard was hoe de nieuwe versie eruit zou komen te zien. Nu The Batman (2021) in productie is, heeft regisseur Matt Reeves de eerste beelden uitgegeven voor een eerste indruk.

In de video is Robert Pattinson te zien als beschermer van Gotham City, en terwijl het weinige rode licht het lastig maakt om veel specifieke details op te merken, ziet dit Batsuit er zeker anders uit dan de vroegere kostuums van de held. Matt Reeves onthulde op Twitter, dat de video werd opgenomen door The Batman's cinematograaf Greig Fraser en dat de muziek is gedaan door de componist van de film, Michael Giacchino.

Robert Pattinson's Batsuit lijkt een gepantserde look te hebben, vergelijkbaar met degene die Christian Bale's Bruce Wayne droeg in The Dark Knight (2008) en The Dark Knight Rises (2012). Daarnaast lijkt het Bat-insigne niet alleen een logo op het kostuum, maar lijkt het haast ook wel een wapen dat kan worden verwijderd en als 'Batarang' kan worden gebruikt.

Gezien het feit dat The Batman Robert Pattinson's Bruce Wayne volgt terwijl hij nog vroeg in zijn 'misdaadbestrijdingscarrière' zit, is het logisch dat zijn kostuum niet zo verfijnd zou zijn in vergelijking met wat hij zou dragen als een doorgewinterde 'crimefighter'.

The Batman (2021)
'The Batman' is een film uit 2021 in het genre actie / misdaad. In de film, geregisseerd door Matt Reeves, spelen onder anderen Robert Pattinson en Colin Farrell.

Er zijn helaas nog geen specifieke details over het plot van The Batman bekend, maar Matt Reeves, die ook meeschreef aan het script samen met Mattson Tomlin, heeft gezegd dat het wat weg zal gaan hebben van een detectiveverhaal. Ook zijn er geruchten dat de film gebaseerd wordt op de 'The Long Halloween'-verhaallijn, waar Batman achter een seriemoordenaar aan zit.

Naast Robert Pattinson is in The Batman Zoë Kravitz te zien als Catwoman, Paul Dano als Riddler, Colin Farrell als Penguin, Jeffrey Wright als James Gordon, Andy Serkis als Alfred Pennyworth, John Turturro als Carmine Falcone, Peter Sarsgaard als Gil Colson en Jayme Lawson als Bella Reál.

Op 25 juni 2021 moet het spektakel zich gaan ontvouwen in bioscopen in Nederland.

  Volg ons op Google Nieuws

Tekst: Bron

Meer over:

Celebrities FilmsThe Batman (2021)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten