James Bond-nummer 'No Time To Die' van Billie Eilish nu te beluisteren

James Bond-nummer 'No Time To Die' van Billie Eilish nu te beluisteren
14 februari 2020 om 09:59

Nog maar een paar weken geleden kregen we te horen dat Billie Eilish de opdracht had gekregen om het nummer te gaan doen voor de nieuwste James Bond-film, No Time to Die (2020), evenals een officiële bevestiging dat componist Hans Zimmer het nummer zou componeren. Nu is de track met dezelfde naam als de film officieel uitgebracht. Het nummer is hieronder te beluisteren, zowel de officiële video van Eilish, als beelden van de film gemixt met het nummer.

Het nummer zet zich neer als een van de modernere Bond-nummers. Mede geschreven door Billie Eilish en haar broer/collega Finneas O'Connell, is dit nummer meer in lijn met Sam Smith's melancholische single 'Writing's On The Wall' dan Adele's meer traditionele 'Skyfall'.

No Time to Die (2020)
In 'No Time to Die' heeft James Bond zijn turbulente leven als geheim agent achter zich gelaten en leidt hij een rustig bestaan op Jamaica.

Met Billie Eilish als jongste artiest die een Bond-nummer meeschrijft en zingt, zal dit muzikale decor voor Daniel Craig's laatste Bondavontuur nog lang in het geheugen gegrift blijven. En dankzij een video die op Twitter is uitgebracht om de release van No Time To Die te vieren, kun je het nummer ook met beeldmateriaal uit de film horen:

No Time To Die zal vanaf 2 april in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Copyright 2019 DANJAQ, LLC AND MGM. ALL RIGHTS RESERVED.
Tekst: Bron

Meer over:

Celebrities Films Video's BioscoopNo Time to Die (2020)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten