Grote onthulling in eerste beelden 'Stranger Things' seizoen 4

Grote onthulling in eerste beelden 'Stranger Things' seizoen 4
14 februari 2020 om 15:31

De gebroeders Duffer kondigen de start van de productie en een nieuwe Russische setting aan voor het vierde seizoen van Stranger Things (2016– ) in het algemeen en voor David Kenneth Harbour als Jim Hopper specifiek.

Politiechef Jim Hopper werd verondersteld dood te zijn aan het einde van het derde seizoen van Stranger Things, hoewel de fans alom speculeerden dat hij op de een of andere manier nog in leven was. Maar hierover hoeft niet meer verder gespeculeerd te worden: de Duffer Brothers hebben de terugkeer van Hopper voor het vierde seizoen, dat momenteel in productie is, officieel bevestigd. Bekijk hieronder de eerste beelden van Stranger Things seizoen 4:

De broers Matt en Ross Duffer deelden in een bericht:

We zijn opgewonden om officieel te bevestigen dat de productie van Stranger Things 4 nu aan de gang is en nog meer opgewonden om de terugkeer van Hopper aan te kondigen.

Het is niet allemaal goed nieuws voor onze Amerikaan. Hij zit ver van huis gevangen in de besneeuwde woestenij van Kamtsjatka, waar hij zowel menselijke als andere gevaren onder ogen zal zien. Ondertussen, terug in Amerika, begint er een nieuwe horror aan de oppervlakte te komen, iets wat lang begraven is, iets dat alles met elkaar verbindt.

Seizoen 4 wordt het grootste en meest angstaanjagende seizoen tot nu toe, en we kunnen niet wachten tot iedereen meer ziet. In de tussentijd… bid voor de Amerikaan.

Stranger Things (2016– )

Stranger Things (2016– )

Nadat een jongetje onder zeer verdachte omstandigheden is verdwenen, komen in het fictieve stadje Hawkins, Indiana in de jaren 80 mysterieuze zaken aan het licht, zoals geheime experimenten, bovennatuurlijke krachten en een vreemd meisje.
8.8

Als onderdeel van de aankondiging heeft Netflix de eerste officiële beelden van Stranger Things seizoen 4 vrijgegeven (hierboven te zien) met een gloednieuwe look voor Hopper.

Beeld: Still van de serie 'Stranger Things' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sStranger Things (2016– )

Reacties


Laatste nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten

Laatste recensies

Meer recensies…