Nieuwe trailer 'Little Fires Everywhere' met Reese Witherspoon & Kerry Washington

Nieuwe trailer 'Little Fires Everywhere' met Reese Witherspoon & Kerry Washington
21 februari 2020 om 13:12

Gebaseerd op de bestseller van Celeste Ng uit 2017, volgt Little Fires Everywhere (2020) de verwevenheid van de perfecte familie Richardson en een raadselachtige moeder en dochter die hun leven op het spel zetten. Het verhaal verkent de geheimen, de aard van kunst en identiteit, de kracht van het moederschap en het gevaar om te geloven dat het volgen van de regels rampen kan afwenden. Van dit alles is een glimps op te vangen in de trailer hieronder.

De cast van Little Fires Everywhere bestaat uit Reese Witherspoon (Elena Richardson), Kerry Washington (Mia Warren), Joshua Jackson (Bill Richardson), Rosemarie DeWitt (Linda McCullough), Jade Pettyjohn (Lexie Richardson), Jordan Elsass (Trip Richardson), Gavin Lewis (Moody Richardson), Megan Stott (Izzy Richardson), Lexi Underwood (Pearl Warren) en Huang Lu (Bebe).

Little Fires Everywhere (2020)
7.8
Gebaseerd op de roman van Celeste Ng, volgt 'Little Fires Everywhere' de verwevenheid van de bijna 'picture perfect' Richardson-familie en een raadselachtige moeder en dochter die hun leven op het spel zetten.

Reese Witherspoon's Hello Sunshine, Kerry Washington's Simpson Street en ABC Signature Studios, een onderdeel van Disney Television Studios zullen de productie gaan leiden. Liz Tigelaar is maker, showrunner en uitvoerend producent. Uitvoerende productie is daarnaast in handen van Reese Witherspoon, Kerry Washington, Lauren Levy Neustadter, Pilar Savone en Lynn Shelton. Auteur Celeste Ng dient als producent.

De serie zal uit acht afleveringen bestaan en zal op 18 maart 2020 in première gaan op streamingdienst Hulu met direct drie afleveringen die beschikbaar zullen zijn bij de lancering. Omdat Little Fires Everywhere alleen op Hulu beschikbaar is, is de serie helaas in eerste instantie niet op een reguliere manier beschikbaar in Nederland.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still uit de serie 'Little Fires Everywheres' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Series Video's HuluLittle Fires Everywhere (2020)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten