Releasedatum en poster nieuwe Netflix-miniserie 'Hollywood'

Releasedatum en poster nieuwe Netflix-miniserie 'Hollywood'
21 februari 2020 om 16:03

Netflix heeft aangekondigd dat Ryan Murphy's miniserie Hollywood (2020) vanaf vrijdag 1 mei op Netflix te zien zal zijn. Naast deze aankondiging bracht de streamingdienst een eerste poster voor de serie uit.

De serie Hollywood volgt een groep aspirant-acteurs en filmmakers in het Hollywood van na de Tweede Wereldoorlog terwijl ze het proberen te maken in Tinseltown ongeacht de offers die ze daarvoor moeten maken. Bekijk hieronder de nieuwe poster van de serie.

Murphy, Ian Brennan en Janet Mock schreven het project, waarin elk personage een unieke blik achter het gordijn van Hollywood's 'Gouden Eeuw' geeft en die de oneerlijke systemen en vooroordelen over ras, geslacht en seksualiteit in de schijnwerpers zet die tot op de dag van vandaag voortduren. De serie van zeven afleveringen legt de decennialange machtsdynamiek bloot en onderzoekt hoe het entertainmentlandschap eruit zou kunnen zien als die machtsdynamiek er niet meer zou zijn.

Hollywood (2020)

Hollywood (2020)

Vlak na de Tweede Wereldoorlog proberen enkele ambitieuze acteurs en filmmakers koste wat het kost carrière te maken in Hollywood.
8.3

In de miniserie speelt Darren Criss als Raymond, Samara Weaving als Claire, Laura Harrier als Camille, David Corenswet als Jack, Patti LuPone als Avis, Holland Taylor als Ellen Kincaid, Jeremy Pope als Archie, Dylan McDermott als Ernie, Jim Parsons als Henry Wilson, Jake Picking als Rock Hudson en Joe Mantello als Dick.

Murphy, Brennan en Mock zijn uitvoerende producenten samen met Alexis Martin Woodall. Hollywood is Murphy's derde serie voor Netflix na The Politician (2019– ) en Ratched (2020), en de eerste die onderdeel uitmaakt van de deal die hij in februari 2018 met Netflix sloot.

Hollywood zal op 1 mei op Netflix worden uitgebracht.

Beeld: Netflix
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Series NetflixHollywood (2020)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten