Netflix brengt trailer uit voor 'Transformers: War For Cybertron'

Netflix brengt trailer uit voor 'Transformers: War For Cybertron'
23 februari 2020 om 16:12

Netflix heeft de eerste trailer uitgebracht voor de animatieserie Transformers: War For Cybertron (2020), specifiek voor het eerste hoofdstuk getiteld Siege. De serie volgt het voortdurende conflict tussen de Autobots en de Decepticons op hun thuisplaneet Cybertron. Beide facties zijn op zoek naar de bronnen van de kracht van alle Transformers, het Allspark. Bekijk de eerste trailer hieronder.

War for Cybertron leunt voor de karakterontwerpen zwaar op Transformers: Generation 1, de originele Transformers-speelgoedlijn die werd geproduceerd van 1984 t/m 1991. Met Siege dat plaatsvindt op Cybertron en hoofdstuk twee, getiteld Earthrise, dat plaatsvindt op aarde, lijkt het erop dat er een vernieuwd verhaal wordt gecreëerd van de eerste interactie van de Transformers met het menselijk ras. Op dit moment is het nog onduidelijk wat de titel van het derde hoofdstuk zal gaan worden naast Siege en Earthrise.

Transformers: War For Cybertron (2020)

Transformers: War For Cybertron (2020)

Animatieserie die zich afspeelt in de wereld van de strijdende Autobots en Decepticons.

De stemmencast zal onder anderen bestaan uit Jake Foushee als Optimus Prime, Jason Marnocha als Megatron, Linsay Rousseau, Joe Zieja, Edward Bosco, en Sophia Isabella.

Transformers: War For Cybertron is een samenwerking tussen Hasbro's productiestudio Allspark, Polygon Pictures en Rooster Teeth. Rooster Teeth is onder andere bekend van de animatieserie RWBY (2013– ).

Hoewel er nog geen specifieke datum is aangekondigd, zal de Transformers: War For Cybertron ergens in 2020 uit gaan komen op Netflix. Bekijk al het nieuwe aanbod dat nu al op Netflix te zien is via: Nieuw op Netflix.

Beeld: Netflix
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sTransformers: War For Cybertron (2020)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten