Officiële trailer thriller 'The Hunt' uitgebracht

Officiële trailer thriller 'The Hunt' uitgebracht
27 februari 2020 om 12:24

Universal Pictures Nederland heeft de officiële trailer van The Hunt (2020) uitgebracht. De satire, waarin elitaire Amerikanen andere personen als sport afslachten, werd na massaschietpartijen in de Verenigde Staten vorig jaar uitgesteld. Nu is de film terug, met een releasedatum van 23 april in Nederland, en met de eerste trailer met Nederlandse ondertiteling. De trailer is hieronder te bekijken.

Voordat The Hunt vorig jaar werd uitgesteld, was Universal begonnen de film op de markt te brengen als iets wat het eigenlijk niet was: een relatief rechttoe rechtaan horrorfilm. Deze keer heeft Universal Pictures een radicaal andere marketingcampagne bedacht voor de gewelddadige film, die dus eigenlijk gewoon gaat over liberale elites die conservatieve 'rednecks' als sport vermoorden. Nu hoopt de studio dat hun nieuwe marketingcampagne de film zal beschermen tegen een terugslag voor de release op 23 april.

The Hunt (2020)

The Hunt (2020)

Twaalf personen die volslagen vreemden zijn van elkaar, worden wakker op een open plek in het bos, zonder te weten hoe ze daar terecht zijn gekomen.
6.4

In de film worden twaalf personen, die volslagen vreemden van elkaar zijn wakker op een open plek in het bos, zonder te weten hoe ze daar terecht zijn gekomen. Ze weten niet dat ze uitgekozen zijn voor The Hunt.

Intussen komt een groep rijkelui, bij elkaar gebracht via een duistere internet-complottheorie, voor de eerste keer bijeen op een afgelegen landhuis om voor de kick op mensen te jagen. Het plan van deze elite loopt goed mis als Crystal (Betty Gilpin), één van de personen waar ze op jagen, het keiharde en genadeloze spel beter blijkt te beheersen dan de jagers. Zij draait de rollen om en maakt de moordenaars één voor één onschadelijk, terwijl ze steeds dichter bij de mysterieuze vrouw (Hilary Swank) komt, die de spil van dit alles vormt.

De nieuwe mysterieuze maatschappijkritische thriller is afkomstig van Jason Blum, producent van onder andere Get Out (2017) en van Damon Lindelof, medebedenker van onder andere Lost (2004–2010). The Hunt is geschreven door Lindelof en Nick Cuse en geregisseerd door Craig Zobel. Blum produceert de film namens Blumhouse Productions samen met Lindelof. Zobel, Cuse en Steven R. Molen treden op als uitvoerend producenten.

The Hunt zal op 23 april ind e Nederlandse bioscopen te zien zijn.

Meer over:

Video's Films BioscoopThe Hunt (2020)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten