Netflix onhult officiële trailer racefilm 'Go Karts'

Netflix onhult officiële trailer racefilm 'Go Karts'
28 februari 2020 om 10:15

Netflix heeft de officiële trailer met Nederlandse ondertiteling onthuld voor de Australische coming of age-racefilm die oorspronkelijk bekend stond als Go!. Sinds Netflix zich met de film bezighoudt heeft de film de meer generieke titel Go Karts (2020) gekregen, ook al is het precies dezelfde film. De trailer is hieronder te bekjken.

De feelgoodfamiliefilm gaat over een wilde jongen genaamd Jack die met zijn moeder naar een klein stadje in West-Australië verhuist. Hij begint er met op competitief niveau gocarts te racen, maar moet met een excentriek team werken, waarvan de leden hem kunnen helpen zijn eigen problemen te overwinnen en het kampioenschap in de wacht te slepen.

Go Karts (2020)
5.9
Een tiener verhuist met zijn moeder naar een nieuwe stad, waar hij de snelle kartsport ontdekt en leert van een voormalig coureur met een geheim verleden.

William Lodder heeft de hoofdrol als Jack, met naast hem een cast bestaande uit onder anderen Frances O'Connor, Anastasia Bampos, Darius Amarfio-Jefferson, Richard Roxburgh, Cooper Van Grootel en Dan Wyllie.

Go Karts is vanaf 13 maart in Nederland op Netflix te zien. Bekijk al het nieuwe aanbod dat nu al op Netflix te zien is via: Nieuw op Netflix, met vandaag onder andere het tweede seizoen van de Formule 1-serie Formula 1: Drive to Survive (2019– ).

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Netflix
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Films Netflix Video'sGo Karts (2020)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten