Netflix onthult eerste Nigeriaanse Netflix Original-serie

Netflix onthult eerste Nigeriaanse Netflix Original-serie
28 februari 2020 om 11:30

Netflix heeft een zesdelige Nigeriaanse Netflix Original-serie besteld die geregisseerd zal gaan worden door Akin, Daniel Oriahi en CJ Obasi.

Met Kate Henshaw en Ade Laoye in de hoofdrol speelt de serie zich af in het hedendaagse Nigeria en zullen de opnames in Lagos plaats gaan vinden. De serie vertelt het verhaal van Kemi, een godin die als mens is gereïncarneerd om de dood van haar zus te wreken. Maar eerst moet ze leren hoe ze haar superkrachten kan gebruiken en aanwenden om haar vijanden te verslaan en haar familie te redden van de ondergang.

De serie wordt geproduceerd door Rififi Pictures, de producent van onder andere Tell Me Sweet Something (2015).

De Chief Content Officer van Netflix, Ted Sarandos, meldde:

Films als King of Boys, Merry Men en The Bling Lagosian hebben laten zien hoeveel onze leden van Nigeriaanse films houden. Dus, we zijn ongelooflijk opgewonden om te investeren in Made in Nigeria-verhalen en ze aan het publiek over de hele wereld te laten zien.

Dorothy Ghettuba, manager van internationale Netflix Originals, die toezicht houdt op de lichting Afrikaanse Originals, voegde toe:

Ons continent heeft een rijkdom aan diversiteit, multipliciteit, en schoonheid in verhalen die nog moeten worden verteld en wij willen dat makers in Nigeria direct aan ons denken, vooral wanneer het over verhalen gaat waarvoor ze nog geen kans hebben gehad om te vertellen.

De titel van de serie is nog onbekend. Ook is nog onbekend wanneer de serie op Netflix moet gaan verschijnen. Bekijk al het nieuwe aanbod dat nu al op Netflix te zien is via: Nieuw op Netflix, met vandaag onder andere de eerste originele Afrikaanse serie Queen Sono (2020– ).

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Netflix Naije
Tekst: Bron

Meer over:

Series Video on demand Netflix

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten