Teaser seizoen 3 komedieserie 'Future Man' met Josh Hutcherson verschenen

Teaser seizoen 3 komedieserie 'Future Man' met Josh Hutcherson verschenen
28 februari 2020 om 13:57

Hulu heeft de officiële teaser vrijgegeven voor seizoen 3 van de komedieserie Future Man (2017–2020). De teaser is hieronder te bekijken.

Seth Rogen en Evan Goldberg zijn uitvoerend producent achter Future Man. De serie volgt Josh Futturman, een conciërge in een onderzoekscentrum en de eerste persoon die het videospel Biotic Wars heeft uitgespeeld die door de tijd reist om het uitsterven van de mensheid te voorkomen nadat mysterieuze bezoekers uit de toekomst hem hebben gerekruteerd om de op handen zijnde invasie van een superras te verslaan.

Future Man (2017–2020)
7.8
Josh Futturman, één van de beste gamers ter wereld, leeft nog thuis bij zijn ouders en heeft een baan als conciërge bij een soa-onderzoekscentrum.

Josh Hutcherson speelt de rol van hoofdpersoon Josh Futterman, de ongeïnspireerde neerslachtige gamer die snel de onwaarschijnlijke held van de aarde wordt. In de serie zijn onder anderen ook Eliza Coupe als Tiger, Derek Wilson als Wolf en Haley Joel Osment als Stu Camillo te zien.

De serie is gemaakt, geschreven en geproduceerd door Kyle Hunter en Ariel Shaffir (bekend van Sausage Party (2016)). Matt Tolmach, James Weaver, en Ben Karlin dienen naast Seth Rogen en Evan Goldberg als uitvoerende producenten.

Josh, Tiger en Wolf zijn veroordeeld tot 'dood door vermaak' en slaan op de vlucht, terwijl ze wanhopig proberen te ontsnappen aan hun gevangenneming en hun namen zuiveren om ondertussen de grote puinhoop die ze onderweg hebben aangericht te repareren.

Het derde seizoen van Future Man zal bestaan uit acht afleveringen en zal op 3 april in de Verenigde Staten te streamen zijn op streamingplatform Hulu.

In Nederland is de serie te zien op Videoland. Wanneer en of seizoen 3 van Future Man op Videoland gaat verschijnen is nog niet bekend. Bekijk al het nieuwe aanbod dat nu al op Videoland te zien is via: Nieuw op Videoland.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still van de serie 'Futre Man' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Series Video's HuluFuture Man (2017–2020)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten