Gerucht: Ben Stiller krijgt kleine rol in 'Fast & Furious 9'

Gerucht: Ben Stiller krijgt kleine rol in 'Fast & Furious 9'
1 maart 2020 om 10:54

Fast & Furious 9 (2021), de negende film in de Fast & Furious-franchise, zal in minder dan drie maanden in de bioscopen in Nederland te zien zijn, maar het lijkt erop dat er nog steeds aan de film gewerkt wordt. Ben Stiller zou namelijk aan de cast zijn toegevoegd met een kleine rol.

In wat een fascinerende keuze omtrent de cast zou zijn, is aan Page 6 verteld dat Ben Stiller een rol zal gaan spelen in de laatste aflevering van de Fast & Furious-franchise. Ook al is de ster uit Zooalnder niet bepaald bekend om zijn actie- of racefilms, meldt Page 6 dat Stiller binnenkort voor de camera zal gaan verschijnen om scènes te gaan schieten voor Fast & Furious 9.

Fast & Furious 9 (2021)
Dominic Toretto leidt een rustig leven met Letty en zijn zoon Brian, maar ze weten dat het gevaar altijd op de loer ligt.

Hoewel hij de genres van films waarin hij speelt heeft uitgebreid van zijn vroege komedies tot komedie/dramafilms zoals Greenberg (2010) en The Meyerowitz Stories (2017), zou Fast & Furious 9 een drastisch andere richting voor hem zijn.

Hij zal echter waarschijnlijk een kleine rol gaan hebben, gezien het feit dat de belangrijkste marketingafbeeldingen vorig jaar al zijn uitgekomen waar hij nergens op te bekennen is.

Fast & Furious 9 zal een cast hebben die uit veel sterren bestaat, waaronder Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludacris, Jordana Brewster, Nathalie Emmanuel, franchise-nieuwkomer John Cena, en Oscarwinnaars Charlize Theron en Helen Mirren.

Fast & Furious 9 zal vanaf 21 mei in Nederland in de bioscoop te zien zijn.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still uit de film 'The Fate of the Furious' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Celebrities Films BioscoopFast & Furious 9 (2021)

Lees ook:

Meer celebrities

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws