Gerucht: Lady Gaga is Emma Frost in de nieuwe 'X-Men'

Gerucht: Lady Gaga is Emma Frost in de nieuwe 'X-Men'
15 september 2020 om 09:00

We kennen Lady Gaga natuurlijk van haar muziek, maar acteren kan ze ook als geen ander. Dat hebben we kunnen zien in American Horror Story (2011– ) en A Star Is Born (2018), en misschien verschijnt de zangeres binnenkort opnieuw op het witte doek. Er zijn geruchten dat ze een rol zal hebben in de nieuwe X-men-film.

Dat schrijven online magazines NME en We Got This Covered op hun websites. Aangezien die laatste eerder al goed voorspelde wie de vijand in Black Widow (2021) is en ook juiste details deelde over een nog niet aangekondigde nieuwe Hulk-film, is het aannemelijk dat dit gerucht ook betrouwbaar is.

Gaga zou dan in de huid kruipen van Emma Frost, die we ook wel kennen als de white queen. Het personage werd eerder gespeeld door Januari Jones in X-Men: First Class (2011), maar dat was niet zo'n succes. Volgens fans kwam haar karakter niet overeen met de strips. Daarnaast werd de nadruk bij het vrouwelijk personage vooral op haar uiterlijk gelegd, en was ze naast de rol van eye candy verder geen doorslaggevend personage in de film.

Dat is hopelijk anders in de nieuwe film, met al dan niet Gaga als de witte koningin. Gaga is niet de enige muzikant die Marvel op het vizier heeft, ook Janelle Monáe zou wel eens in de huid van een X-men personage kunnen kruipen. Dat vertelde Monáe zelf in een interview:

Een van mijn dromen is altijd geweest om Storm te spelen. Veel vrouwen hebben haar gespeeld, en ze hebben dat echt waanzinnig gedaan. Ik zou me graag aansluiten in die rij en recht doen aan het personage.

Of we Gaga en Monáe echt in de nieuwe X-Men terug zullen zien is nog even afwachten. Maar je hoeft je in de tussentijd niet te vervelen: de nieuwste film binnen het universum, The New Mutants (2020), draait nu in het hele land in de bioscoop.

The New Mutants (2020)
5.3
Vijf jonge mutanten die net hun superkrachten hebben ontdekt terwijl ze in een geheime faciliteit tegen hun wil in worden vastgehouden, vechten om hun zonden uit het verleden te ontvluchten en om te overleven.
Beeld: Still 'Lady Gaga Presents: The Monster Ball Tour at Madison Square Garden' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films CelebritiesX-Men: First Class (2011)The New Mutants (2020)

Lees ook:

Meer celebrities

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws