Disney deelt de eerste trailer van 'The Mandalorian' seizoen 2

Disney deelt de eerste trailer van 'The Mandalorian' seizoen 2
15 september 2020 om 16:32

Na al een aantal eerste foto's kunnen we nu eindelijk genieten van de eerste trailer van het tweede seizoen van The Mandalorian (2019– ). De Mandalorian gaat naar alle waarschijnlijkheid op zoek naar een échte Jedi om The Child te kunnen opvoeden.

In The Mandalorian staat een nieuwe krijger op in het Star Wars-universum. De Disney-serie speelt zich af na de val het Empire en nog voor de opkomst van de First Order. Veel van wat er in seizoen 2 staat te gebeuren is nog niet bekend, alhoewel de eerste trailer al het een en ander voor ons onthult. We zien hoe het verdergaat met Mandalorian Din Djarin (Pedro Pascal), Baby Yoda en de slechterik Moff Gideon (Giancarlo Esposito).

Bekijk hier de eerste trailer van The Mandalorian seizoen 2:

Seizoen 2 speelt zich direct af na het eerste seizoen, zo bevestigde hoofdrolspeler Pedro Pascal eerder.

We beginnen direct na het eerste seizoen en hij [Din Djarin] begeeft zich op zeer gevaarlijk terrein. Niet wetende wat er komen gaat, niet wetende hoe The Child het beste kan worden beschermd.

Begin september maakte Disney+ de releasedatum bekend van het nieuwe seizoen. Al vanaf 30 oktober kunnen abonnees genieten van nieuwe afleveringen. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen kun je hier terecht.

The Mandalorian (2019– )
8.7
Na de verhalen van Jango en Boba Fett staat een nieuwe krijger op in het Star Wars-universum.'The Mandalorian' speelt zich af na de val van het Empire en voor de opkomst van de First Order.We volgen de belevenissen van een eenzame premiejager aan de randen van het sterrenstelsel, ver verwijderd van de autoriteit van de New Republic.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'The Mandalorian' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Series Video's Disney+The Mandalorian (2019– )

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten