Millie Bobby Brown en Henry Cavill leggen alles uit over nieuwe Netflix-film 'Enola Holmes'

Millie Bobby Brown en Henry Cavill leggen alles uit over nieuwe Netflix-film 'Enola Holmes'
15 september 2020 om 17:28

Over iets meer dan een week is de nieuwe Netflix-film Enola Holmes (2020) eindelijk te bekijken. Voor nu leggen hoofdrolspelers Millie Bobby Brown, Henry Cavill en Sam Claflin alles voor je uit over het aankomende mysterie.

Zo legt Brown uit hoe ze het tof vindt dat haar personage los probeert te komen van haar beroemde achternaam, en voor zichzelf wil ondervinden waar ze thuishoort in deze wereld. Cavill introduceert daarnaast zijn personage als de bekende Sherlock Holmes, en legt uit dat er veel van de detective is terug te zien in zijn jongere zusje Enola.

Bekijk de nieuwe video met de acteurs hier:

In Enola Holmes draait het, zoals de drie sterren al goed uitleggen, dit keer niet om Sherlock, maar om zijn jongere zusje Enola. Op haar 16e verjaardag wordt ze wakker en ontdekt ze dat haar moeder wordt vermist. Broers Sherlock en Mycroft (Claflin) nemen de zorg voor haar op zich, maar Enola weigert om als echte dame opgevoed te worden. Ze ontsnapt naar Londen om haar moeder te zoeken.

Bekijk hier de trailer van Enola Holmes:

De nieuwe Netflix-film is vanaf 23 september te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix.

Enola Holmes (2020)
6.6
Engeland, 1884. Op de ochtend van haar 16e verjaardag wordt Enola Holmes (Millie Bobby Brown) wakker en ontdekt dat haar moeder (Helena Bonham Carter) is verdwenen zonder duidelijke aanwijzing over waar ze heen is gegaan of waarom.

Beeld: Still 'Enola Holmes' via Netflix
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Films Netflix Video'sEnola Holmes (2020)

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten