De top 10 populairste films & series nu op Netflix

De top 10 populairste films & series nu op Netflix
15 september 2020 om 18:35

Wekelijks informeren wij je over de beste nieuwe films en series op Netflix. Daarnaast houden we je op de hoogte van de populairste titels. In dit overzicht zie je welke tien films en welke tien series het meeste bekeken worden door Netflix-gebruikers.

Hieronder zijn de populairste films en series van vandaag vermeld. De lijst van best bekeken films wordt aangevoerd door Primal (2019) met Nicolas Cage en Famke Janssen. In deze actiefilm is Cage gespecialiseerd in het vangen van wilde dieren, misschien hebben ze de acteur daarom gevraagd voor de rol van Joe Exotic in de spin-offserie van Tiger King (2020). Daarnaast bemachtigt de enge documentaire The Social Dilemma (2020) een plek in de top 3, op de voet gevolgd door All the Money in the World (2017) en The Babysitter: Killer Queen (2020).

De top 3 van populairste series op Netflix blijft onveranderd ten opzichte van vorige week. Undercover (2019– ) blijft naar alle waarschijnlijkheid nog wel even bovenaan staan doordat elke zondag om 21:45 uur een nieuwe aflevering verschijnt. Nieuw in de top 10 zijn de Original-series Julie and the Phantoms (2020– ) en The Duchess (2020– ).

Handige links:

De 10 best bekeken films op Netflix

Dit zijn de best bekeken films op Netflix op dit moment. De rangorde van een film is gebaseerd op het aantal accounts in Nederland dat een bepaalde titel gedurende minstens 2 minuten heeft bekeken in de afgelopen 24 uur.

De 10 best bekeken series op Netflix

Dit zijn nu de best bekeken series op Netflix. Ook hier geldt dat de rangorde van een serie is gebaseerd op het aantal accounts in Nederland dat een bepaalde titel gedurende minstens 2 minuten heeft bekeken in de afgelopen 24 uur.

Elke week brengen we een nieuwe lijst uit met de nieuwste top 10 van best bekeken films en best bekeken series op Netflix. Reguliere toplijsten van films en series op Netflix vind je via Beste Films op Netflix en Beste Series op Netflix. Daarnaast kun je al het nieuwe aanbod raadplegen via Nieuw op Netflix.

  Volg ons op Google Nieuws

Meer over:

Films Series Video on demand Netflix

Lees ook: Millie Bobby Brown en Henry Cavill leggen alles uit over nieuwe Netflix-film 'Enola Holmes'

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten