Disney heeft een regisseur gevonden voor Marvel-serie 'She-Hulk'

Disney heeft een regisseur gevonden voor Marvel-serie 'She-Hulk'
16 september 2020 om 08:34

Naast seriemaker Jessica Gao verbindt Disney nu een nieuwe regisseur aan de nieuwste Marvel-serie She-Hulk (2021). Kat Coiro zal de pilot en het gros van de afleveringen op zich nemen.

She-Hulk is onderdeel van een groot pakket aan Marvel-series op Disney+, zo legt baas Kevin Feige uit. Series die hier ook bij horen zijn The Falcon and the Winter Soldier (2020), WandaVision (2020), Loki (2021) en de animatieserie What If…?. Naast deze series die al in productie zijn, wordt er ook gewerkt aan een Hawkeye-serie, Ms. Marvel en Moon Knight voor Disney+.

De vrouwelijke Hulk verscheen voor het eerst al in 1980 in de Marvel-stripboeken. Het verhaal van She-Hulk draait om Jennifer Walters, het nichtje van Bruce Banner die zijn Hulk-krachten erft nadat ze een bloedtransfusie van hem krijgt. Maar waar Bruce een heel ander persoon wordt als hij in het groene monster transformeert, blijft Jennifer vrijwel zichzelf. Enkel groter, sterker en groener.

She-Hulk (2021)
Jennifer Walters, de nicht van Bruce Banner, verwerft Hulkachtige kwaliteiten.

Coiro startte haar carrière als regisseur met de komedie L!fe Happens (2011). Over de jaren heen regisseerde ze sporadisch afleveringen van series als It's Always Sunny in Philadelphia (2005– ), Modern Family (2009–2020) en The Mick (2017– ). Haar nieuwste film Marry Me (2021) met Jennifer Lopez komt in 2021 uit.

Wanneer She-Hulk begint met de opnames en wanneer de serie te zien is op Disney+ is nog niet bekend.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'She-Hulk' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Series Algemeen Disney+She-Hulk (2021)

Lees ook: De top 10 populairste films & series nu op Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten