Nieuw op Netflix: Tom Holland en Robert Pattinson in 'The Devil All the Time'

Nieuw op Netflix: Tom Holland en Robert Pattinson in 'The Devil All the Time'
16 september 2020 om 09:00

In The Devil All the Time (2020) speelt Tom Holland de wees Arvin die de mensen om zich heen met veel moeite probeert te beschermen. De Spider-Man-acteur en Robert Pattinson zijn vanaf vandaag samen te zien in de nieuwe Netflix-film.

De thriller speelt zich af aan het begin van de Vietnamoorlog, een oorlog waardoor iedereen op zijn eigen manier is beschadigd. De film volgt de verhalen van verschillende personages uit het landelijke Ohio en West Virginia. Netflix schrijft zelf bij de film: "Sommige mensen worden alleen geboren om hun eigen graf te graven."

Bekijk hier de trailer van The Devil All the Time:

De Netflix-film is geregisseerd door Antonio Campos, die voorheen werkte aan de serie The Punisher (2017– ) en de film Simon Killer (2012) regisseerde. De film is gebasseerd op het gelijknamige boek van Donald Ray Pollock, die ook de voice-over van de film inspreekt.

De film werd in maart en april 2019 opgenomen in Alabama op 35mm-formaat, wat niet vaak voorkomt bij Netflix-producties. Chris Evans zou oorspronkelijk ook verbonden zijn aan het project voor de rol van Sheriff Lee Bodecker, maar werd toen door zijn collega uit Captain America: The First Avenger (2011) Sebastian Stan vervangen wegens problemen met zijn agenda. Tom Holland en Robert Pattinson speelden eerder samen in The Lost City of Z (2016).

The Devil All the Time is nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix.

The Devil All the Time (2020)
7.2
'The Devil All the Time' speelt zich af aan het begin van de Vietnamoorlog en vertelt het verhaal van verschillende personages uit het landelijke Ohio en West Virginia, die allemaal op hun eigen manier door de oorlog zijn beschadigd.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'The Devil All the Time' via TMDb

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsThe Devil All the Time (2020)

Lees ook: Disney heeft een regisseur gevonden voor Marvel-serie 'She-Hulk'

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten