Het coronavirus bereikt 'South Park' in extra lange aflevering 'The Pandemic Special'

Het coronavirus bereikt 'South Park' in extra lange aflevering 'The Pandemic Special'
16 september 2020 om 10:49

Net als altijd speelt de animatieserie South Park (1997– ) in op de actualiteiten, zo ook nu met de coronapandemie. Woensdag 30 september wordt in de VS een speciale aflevering over het virus uitgezonden. Ook de jongens in het landelijke Amerikaanse dorpje moeten namelijk weer naar school na de lockdown.

Dat kan natuurlijk niet zonder de enige discussie over het virus en de gepaste voorzorgsmaatregelen, zoals mondkapjes en plastic schermen rond de schooltafels. In een eerste trailer van de special krijgen we een voorproefje van de aflevering over de pandemie:

Randy zal een speciale rol hebben in de pandemiespecial als hij zijn rol bij het verspreiden van het virus probeert te accepteren. Daarnaast moeten de burgers van South Park zich aanpassen aan de pandemie die maar door blijft zetten.

Uiteraard wordt de special geschreven en geregisseerd door seriemakers Trey Parker en Matt Stone, die al sinds 1997 achter elke aflevering van South Park zitten.

Andere animatieseries speelden al eerder in op de pandemie, zo zagen we hoe de Belchers zich met mondkapjes op dood verveelden tijdens de lockdown in Bob's Burgers (2011– ).

Wanneer The Pandemic Special in Nederland te zien is, is nog niet bekend. Deze zal uitgezonden worden door Comedy Central.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'South Park' via Comedy Central/YouTube
Tekst: Bron

Meer over:

Series Algemeen TelevisieSouth Park (1997– )

Lees ook: Madonna regisseert een biopic over haar eigen leven

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten