Dylan O'Brien te zien in trailer 'Love and Monsters'

Dylan O'Brien te zien in trailer 'Love and Monsters'
16 september 2020 om 15:44

Paramount heeft de trailer vrijgegeven van de aankomende film van Dylan O'Brien, Love and Monsters (2020). De film zal net als veel andere films de bioscopen overslaan en in plaats daarvan een online première beleven op 16 oktober.

In de trailer is goed te zien hoe O'Brien alles wat hij op de set van de The Maze Runner (2014) leerde nog niet vergeten is. Het verhaal speelt zich af zeven jaar na de Monsterpocalyps. O'Brien is Joel Dawson, nadat de reusachtige wezens de controle over het land overnamen, leven hij en zijn mede-overlevenden onder de grond. Als het hem via de radio ineens lukt om verbinding te maken met zijn middelbare school-vriendin Aimee (Jessica Henwick), slechts 130 km verderop, beginnen Joels gevoelens voor haar weer op te spelen.

Als Joel zich realiseert dat het leven onder de grond niet meer voor hem is, besluit hij tegen alle logica in zich boven de grond te wagen en naar Aimee op zoek te gaan, ondanks alle gevaarlijke monsters die hem in de weg staan.

Love and Monsters (2020)
7.0

Love and Monsters (2020)

avontuur / komedie • Michael Matthews
Met Dylan O'Brien en Jessica Henwick
Zeven jaar na een "monsterpocalyps" leeft de mensheid nog steeds gedwongen in ondergrondse koloniën. Joel Dawson besluit naar de oppervlakte te gaan en de monsters te trotseren die tussen hem en zijn middelbare schoolliefde Aimee staan.

Naast O'Brien en Henwick zijn ook Michael Rooker en Ariana Greenblatt in de film te zien. Michael Matthews regisseert de film en Brian Duffield en Matthew Robinson schreven het script gebaseerd op een verhaal van Duffield. Shawn Levy en Dan Cohen produceren de film.

Dat Paramount besloten heeft de film rechtstreeks op VOD en streamingservices uit te brengen is niet per se een verrassing te noemen. Het leek namelijk al een lange tijd dat dat de plek was waar de film zou worden uitgebracht. Voordeel hiervan is in ieder geval dat Love and Monsters niet hoeft te concurreren met filmgigant Tenet (2020).

Beeld: Screenshot Dylan O'Brien in 'Love and Monsters' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand FilmsLove and Monsters (2020)

Lees ook:

Meer video on demand

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws