Sarah Paulson deelt exclusieve beelden van Netflix-horrorserie 'Ratched'

Sarah Paulson deelt exclusieve beelden van Netflix-horrorserie 'Ratched'
16 september 2020 om 14:24

Hoofdrolspeelster Sarah Paulson deelt op Instagram een video van een scène uit Ratched (2020), de gloednieuwe horrorserie die vrijdag op Netflix verschijnt. Hierin zien we hoe haar personage Mildred Ratched een standvastige dame is.

Naar alle waarchijnlijkheid is de scène die Paulson deelt er één uit de eerste aflevering. Hierin probeert de verpleegster namelijk de psychiatrische inrichting binnen te komen via Dr. Hanover. Bekijk de exclusieve clip hier zelf:

In Ratched werkt Mildred in de psychiatrische inrichting waar ze zich gedraagt als een voorbeeldige verpleegster. Hoe langer ze daar werkt hoe meer ze echter verandert. Mildred raakt uiteindelijk betrokken bij bizarre experimenten op patiënten.

Het personage van Paulson is een jongere versie van de verpleegster in One Flew Over the Cuckoo's Nest (1975) met Jack Nicholson. De Netflix-serie wordt geregisseerd door Ryan Murphy, die eerder series maakte als Hollywood (2020), The Politician (2019– ) en American Horror Story (2011– ).

Bekijk hier de trailer van Ratched:

Ratched is vanaf 18 september te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix.

Ratched (2020)
7.8
Mildred Ratched is een verpleegster die werkzaam is in een toonaangevende psychiatrische inrichting in North Carolina.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Ratched' via Netflix/Saeed Adyani
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sRatched (2020)

Lees ook: Quarantaineserie 'Social Distance' in oktober op Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten