Quarantaineserie 'Social Distance' in oktober op Netflix

Quarantaineserie 'Social Distance' in oktober op Netflix
16 september 2020 om 13:13

De makers van Orange Is the New Black (2013–2019) werkten de afgelopen maanden aan een nieuwe serie voor Netflix. Het eindproduct, Social Distance (2020), heeft nu een releasedatum gekregen van Netflix. Vanaf 15 oktober is de serie te bekijken op de streamingdienst.

Social Distance is in zijn geheel opgenomen tijdens de lockdown en de cast nam ieder hun eigen scènes op. Seriemaker Hilary Weisman Graham draaide de productie vanuit haar woonkamer en regisseur Diego Velasco gaf op afstand aanwijzingen.

Graham legt uit dat de serie vooral focust op het digitale aspect van de quarantaine.

Uiteindelijk is Social Distance een show over mensen die worstelen om met elkaar verbonden te blijven. Zoals de meesten van ons, consumeert het online zijn een groot deel van onze dagen omdat het vaak de enige manier is om in contact te blijven met familie en vrienden. Dus hebben we besloten om in te gaan op deze beperking en onze afhankelijkheid van technologie volledig te omarmen door het als perspectief van de show te gebruiken.

De serie bestaat uit acht afleveringen waarin onder anderen Mike Colter, Okieriete Onaodowan, Steven Weber en zijn zoon de hoofdrol spelen.

Social Distance is vanaf 15 oktober te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Social Distance' via Netflix
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Series NetflixSocial Distance (2020)

Lees ook: Vanavond op tv: Taron Egerton in 'Kingsman: The Golden Circle'

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten