Vanavond op tv: Taron Egerton in 'Kingsman: The Golden Circle'

Vanavond op tv: Taron Egerton in 'Kingsman: The Golden Circle'
16 september 2020 om 12:22

Naast ons overzicht van films op tv lichten we regelmatig de beste film op tv voor je uit, zodat het kiezen van een film nog makkelijker wordt. Vanavond is onze tv-filmtip de actiefilm Kingsman: The Golden Circle (2017) van regisseur Matthew Vaughn.

In Kingsman: The Golden Circle staat het geheime genootschap weer voor een nieuwe uitdaging. Nadat ze hun hoofdkwartier verliezen zoeken ze bescherming bij een verwante Amerikaanse spionnenorganisatie genaamd Statesman. De film is een vervolg op Kingsman: The Secret Service (2014). De prequel over het ontstaan van de Kingsman, The King's Man (2020), werd onlangs uitgesteld door Disney naar februari 2021.

Niemand minder dan de ster uit Rocketman (2019) Taron Egerton speelt de hoofdrol in de actiefilm van vanavond. Daarnaast zijn ook Colin Firth, Mark Strong en Julianne Moore te zien.

Bekijk hier de trailer van Kingsman: The Golden Circle:

Kingsman: The Golden Circle is vanavond om 20.30 uur te zien op Veronica. Heb jij deze film al gezien? Bekijk dan het overzicht van alle films op tv. Op deze pagina vind je alle tv-filmtips van deze week.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Kingsman: The Golden Circle' via TMDb

Meer over:

Televisie FilmsKingsman: The Golden Circle (2017)

Lees ook: Ster uit Netflix-docuserie 'Cheer' aangeklaagd voor seksueel wangedrag

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten