'The Mandalorian' en 'Watchmen' grote winnaars van de derde Emmy-nacht

'The Mandalorian' en 'Watchmen' grote winnaars van de derde Emmy-nacht
17 september 2020 om 09:05

De virtuele Emmy-awarduitreiking is over de helft! Vannacht was de derde nacht van het prijzencircus en wie de grote winnaars zijn is duidelijk. Watchmen (2019) won vier prijzen en The Mandalorian (2019– ) was zelfs goed voor vijf awards.

Naast topscoorder Watchmen won HBO nog één award met serie Succession (2018– ). En Netflix mocht natuurlijk ook niet achterblijven, het streamingsplatform won met hun producties drie prijzen, voor Stranger Things (2016– ), The Ranch (2016–2020) en The Crown (2016– ). Maar er was naast Watchmen en The Mandalorian geen enkele andere serie die meer dan één prijs binnensleepte.

Het ging afgelopen nacht om verschillende categorieën, waaronder cinematografie, montage, kostuums, make-up en hairstyling. Dinsdagnacht, nacht 2 van de uitreiking, betekende een grote winst voor het programma Saturday Night Live. Tijdens de allereerste uitreikingsnacht waren de prijzen voor onder andere Queer Eye (2018– ), Cheer (2020) en The Apollo (2019).

Vanavond is de vierde virtuele uitreiking van de prestigieuze awards, en zaterdagavond wordt de prijzenshow live op televisie afgesloten in een ceremonie van anderhalf uur. Een complete lijst van genomineerde producties en de winnaars die tot nu toe bekend zijn vind je hier.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'The Mandalorian' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Films Series Video on demand Disney+ HBOWatchmen (2019)The Mandalorian (2019– )

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten