Adam Sandler en Drew Barrymore maken een moderne reboot van '50 First Dates'

Adam Sandler en Drew Barrymore maken een moderne reboot van '50 First Dates'
17 september 2020 om 12:32

In een nieuwe video van Adam Sandler en Drew Barrymore, de sterren uit 50 First Dates (2004), maken de twee een moderne versie van de populaire romantische komedie. Sandlers personage Henry brengt Lucy (Barrymore) op de hoogte van het jaar 2020.

Zo brengt hij haar op de hoogte van Netflix, legt hij uit dat we in een pandemie verkeren en dat hun (fictieve) dochter nu zo'n 40 jaar oud is. Bekijk de moderne reboot hier zelf:

In de originele 50 First Dates volgden we veteran Henry als hij de jonge vrouw Lucy ontmoet, die geen kortetermijngeheugen heeft. Ze herinnert hem dan ook niet de volgende dag en uiteindelijk gaan de twee 50 keer op hun eerste date. De film was een groot succes en haalde wereldwijd 198 miljoen dollar binnen. 50 First Dates wordt zelfs bestempeld als één van de beste films van Sandler ooit.

Sandler en Barrymore speelden voor het eerst samen in de romantische komedie The Wedding Singer (1998), waarna ze 50 First Dates en Blended (2014) maakten.

50 First Dates (2004)
6.8
Henry Roth werkt bij een groot aquarium-complex in Hawaii. Hij wordt verliefd op Lucy, een meisje dat aan korte termijn-geheugenverlies lijdt.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still '50 First Dates' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Celebrities Films Video's50 First Dates (2004)

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten