Amazon Prime Video deelt trailers van 4 nieuwe horrorfilms in de 'Welcome to the Blumhouse'-reeks

Amazon Prime Video deelt trailers van 4 nieuwe horrorfilms in de 'Welcome to the Blumhouse'-reeks
17 september 2020 om 13:17

Streamingdienst Amazon Prime Video is druk bezig met het uitbreiden van de content met Original-films en -series. Onlangs kondigde ze Welcome to the Blumhouse aan, een reeks van acht genre-films geproduceerd door Amazon Studios en Jason Blumhouse Television. De eerste vier trailers zijn nu alvast te bekijken.

Black Box

Black Box (2020)
6.1
Na het verlies van zijn vrouw en zijn geheugen na een auto-ongeluk ondergaat een alleenstaande vader een angstaanjagende experimentele behandeling, waardoor hij zich afvraagt wie hij werkelijk is.

In deze horror ondergaat een alleenstaande vader een bizarre experimentele behandeling nadat hij zijn vrouw en zijn geheugen kwijtraakt door een auto-ongeluk. Dit experiment leidt ertoe dat hij zich afvraagt wie hij eigenlijk is. Black Box is geregisseerd door Emmanuel Osei-Kuffour Jr. en in de hoofdrol spelen Mamoudou Athie, Phylicia Rashad en Amanda Christine. Black Box verschijnt 6 oktober op Amazon Prime Video.

Bekijk hier de eerste trailer:

The Lie

The Lie (2018)
5.8
Wanneer hun tienerdochter bekent dat ze haar beste vriendin impulsief vermoord heeft, proberen twee wanhopige ouders de gruwelijke misdaad te verdoezelen, waardoor ze in een ingewikkeld web van leugens en bedrog terechtkomen.

In The Lie, geregisseerd door Veena Sud, proberen twee ouders de moord die hun dochter pleegde te verdoezelen. Hierdoor bevinden ze zichzelf in een ingewikkeld web van leugens en bedrog. The Lie is vanaf 6 oktober te zien op Amazon Prime Video.

Bekijk hier de eerste trailer:

Evil Eye

Evil Eye (2020)
4.7
Een schijnbaar perfecte romance verandert in een nachtmerrie wanneer een moeder ervan overtuigd raakt dat het nieuwe vriendje van haar dochter een duistere band heeft met haar eigen verleden.

De derde horror in de reeks is een verfilming van de bestseller van Madhuri Shekar en wordt geregisseerd door het duo Elan Dassani en Rajeev Dassani. In Evil Eye is een moeder ervan overtuigd dat de nieuwe vriend van haar dochter een eigenaardige band heeft met haar eigen verleden. De film is geproduceerd door onder anderen horrorveteranen Jason Blum en Priyanka Chopra. Evil Eye is vanaf 13 oktober te zien op Amazon Prime Video.

Bekijk hier de eerste trailer:

Nocturne

Nocturne (2020)
5.6
In de zalen van een elite-kunstacademie begint een timide muziekstudent haar meer volleerde en extraverte tweelingzus te overtreffen als ze een mysterieus notitieboekje ontdekt dat toebehoorde aan een onlangs overleden klasgenootje.

De vierde horrorfilm waar Amazon de trailer van onthuld, is Nocturne, over een elite-kunstacademie waar een muziekstudent haar tweelingzus hoopt te overtreffen. Ze vindt een notitieboekje dat blijkt te zijn van een onlangs overleden klasgenootje. De film is geschreven en geregisseerd door Zu Quirke. De hoofdrollen worden gespeeld door Sydney Sweeney, bekend van Euphoria en The Handmaid's Tale (2017– ) en Madison Iseman, die speelde in films als Jumanji: The Next Level (2019) en Annabelle Comes Home (2019). Nocturne verschijnt 13 oktober op Amazon Prime Video.

Bekijk hier de eerste trailer:

De vier trailers werden bekendgemaakt tijdens een virtueel gesprek tussen producent Jason Blum en Jamie Lee Curtis waar ook Q&A's met elke filmmaker achter de vier horrors plaatsvonden. Deze video zie je hier:

Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op Amazon Prime Video kun je terecht op onze pagina Nieuw op Amazon Prime Video.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Welcome to the Blumhouse' via Amazon
Tekst: Bobbery Amsterdam

Meer over:

Video on demand Films Video's Amazon Prime VideoBlack Box (2020)

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten